Sfeervolle koude maanden

De sfeervolle koude maanden hebben altijd iets gezelligs. Het is elke dag vroeg donker en dat vraagt gewoon om bijzondere verlichting. Bijvoorbeeld met prachtige windlichten die in huis een plekje krijgen. Of door de kaarsjes aan te steken en warm en knus onder een heerlijk plaid te kruipen. 

De koude maanden lenen zich perfect om het in huis extra gezellig en sfeervol te maken. Er is genoeg inspiratie te vinden en het leuke is dat het zo groot of klein is aan te pakken als jij wilt. Bijvoorbeeld met een verandering van meubels in het interieur. Zijn er plannen om een nieuwe bank te kopen? Ribstofbanken zijn immens populair, maar een loveseat is zeker ook bijzonder te noemen en in alle stijlen verkrijgbaar. 

 

SUBTIELE VERANDERING MET VERLICHTING IN HET INTERIEUR 

Als de winter voor de deur staat, is het heerlijk om meer tijd in huis door te brengen. Het is dan wel zo leuk als je er een fijne sfeer creëert. Een subtiele verandering in het interieur brengt al een hele andere uitstraling met zich mee. Verlichting is in het interieur altijd een van de sfeermakers. Juist als het al vroeg donker is, maak je het met de ideale verlichting extra aangenaam in huis. 

Je hoeft geen nieuwe hanglamp te kopen, want met windlichten is er gemakkelijk en voordelig een verandering aan te brengen. Of wil je juist wel nieuwe verlichting in huis. Bijvoorbeeld een prachtige nieuwe hanglamp boven de eettafel of een knus tafellampje op het dressoir. Dat is natuurlijk ook mogelijk en het een hoeft het ander niet uit te sluiten. Een combinatie van nieuwe verlichting, windlichten en kaarsjes is wat dat betreft helemaal perfect. 

 

 

KNUS MET EEN PLAID OP DE NIEUWE BANK 

Het is altijd bijzonder om een nieuwe bank te kopen. Het is toch een meubelstuk dat meerdere jaren onderdeel van je interieur en eigenlijk van je leven is. Daarom is het belangrijk om een keuze te maken voor een nieuwe bank die meteen in de smaak valt. Vaak zie je meteen of een bankstel jouw smaak is. Of dat het model helemaal perfect is, maar je de kleur of stof graag anders had gezien. Gelukkig biedt Rofra Home daarvoor een oplossing. Jouw ideale bank is naar wens samen te stellen. 

Bijvoorbeeld als je een ribstof bank ziet, maar graag in een andere kleur wenst. Het interieur knapt meteen op als er een nieuw bankstel in verschijnt. Of een loveseat waar je net zo relaxt op zit. Vergeet voor de sfeervolle koude maanden dan niet om meteen ook een warm plaid aan te schaffen. Dan zit je helemaal goed. Het assortiment met plaids komt aan alle wensen tegemoet met keuze uit allerlei kleuren en materialen. Extra sfeer creëer je dan weer met een plaid die voorzien is van een dessin. Bijvoorbeeld met sterren wat zo goed past binnen de kerstsfeer.