Rofra Home Vaassen
 

Hoofdkantoor Rofra Home

Bij Rofra | Home snappen wij als geen ander hoe belangrijk het gevoel van thuis zijn is. Daarom kunt u bij ons kiezen uit honderden soorten meubelen en woonaccessoires in vele woonstijlen. In onze collectie vindt u onder andere eetkamerstoelenfauteuilsbankentafelsverlichting en woonaccessoires, met unieke items zoals een bijzondere bank of een op maat gemaakte eettafel. Bent u geïnspireerd geraakt? Bekijk dan onze collectie online of kom langs in één van onze filialen. Onze woonwinkels treft u op meer dan twintig verschillende woonboulevards verspreid over het hele land.

Hoofdkantoor Vaassen

Contactgegevens

ROFRA Home Vaassen Hoofdkantoor
Griftsemolenweg 25
8171 NS Vaassen
Tel: +31 (0)578 - 56 90 60
info@rofrahome.nl

  • Ons hoofdkantoor is telefonisch bereikbaar ma t/m do 8.30 -16.30 uur en vr 8.30 - 15.00 uur m.u.v. feestdagen en middagpauze van 12.30 tot 13.00 uur.
  • Heeft u vragen over levertijden en productspecificaties? Neem dan contact op met ons winkelpersoneel in de voor u dichtsbijzijnde filiaal.
  • Gebruik ons serviceformulier voor het aanvragen van service/reparatie van meubelen die u bij ons heeft aangeschaft.

 

Maatwerk bij Rofra Home

In ons eigen meubelatelier kunnen wij heel simpel het onderstel van de ene tafel combineren met het tafelblad van een andere tafel. Op deze manier staat u niet voor een dilemma, maar kiest u het onderstel en het tafelblad waar uw voorkeur naar uitgaat. Vervolgens wordt de tafel in onze eigen meubelatelier vervaardigd. Uiteraard zijn er ook dan nog aanpassingen mogelijk qua hoogte, diepte en lengte. 

Het maatwerk komt tot stand in onze eigen meubelmakerij in combinatie met onze eigen stoffeerderij en spuiterij. Hieruit blijkt meteen ook onze ambachtelijke manier van werken en is het begrip ´Made in Holland´ erop van toepassing. U kunt zelf online een kijkje nemen in onze werkplaats. Dan ziet u onze ervaren meubelmakers- en stoffeerders aan het werk die bezig zijn met het creëren van een unieke collectie meubels.