De juiste stoel voor in de babykamer

DE JUISTE STOEL VOOR IN DE BABYKAMER

Er zijn tal van aandachtspunten om rekening mee te houden bij het inrichten van een babykamer. Eén ding dat veel mensen vaak vergeten, is de juiste stoel voor in de babykamer. Want hoewel de inrichting van deze ruimte grotendeels gericht is op de baby zelf, heb je als ouder zijnde natuurlijk ook behoefte aan wat comfort. Denk even aan alle nachtelijke voedingen die je te wachten staan. Aan het voorlezen van verhaaltjes voor het slapengaan. Aan die zeldzame maar oh zo mooie momenten dat de kleine eindelijk slaapt en jij gewoon zit te kijken naar het wonder dat je op de wereld hebt gezet. Voor die momenten is een comfortabele babykamer stoel zeker geen overbodige luxe.

DE MEEST COMFORTABELE STOEL VOOR DE BABYKAMER

Je gaat hier veel tijd in doorbrengen, dus je mag best hoge eisen stellen aan een babykamer stoel. Zeker wat betreft het comfort. Een krukje lijkt misschien handig omdat die niet veel ruimte in beslag neemt en makkelijk te verplaatsen is, echter is dit allesbehalve comfortabel. Een mooie fauteuil is echt een aanrader. Als je er voldoende ruimte voor hebt in de babykamer, zou je zelfs voor een loveseat kunnen kiezen; dit is een soort 1,5-zits bankstel dat vaak nét genoeg plek biedt voor twee personen – of voor één persoon om lekker breed te kunnen zitten.

BEKLEDING VAN DE BABYKAMER STOEL

De ideale stoel voor de babykamer is niet alleen comfortabel, maar ook praktisch. Met baby’s en kleine kinderen moet je overal rekening mee houden: spuugdoekjes, kwijl, verschoon-ongelukjes, pindakaas-vingers… Dat vraagt om een babykamer stoel met een gemakkelijk te reinigen bekleding. Gelukkig zijn er wat dat betreft volop mogelijkheden. De kleur van de bekleding kun je vanzelfsprekend afstemmen op het interieur van de babykamer om een mooi geheel te creëren.

Stoel Babykamer Rofra Home