Serviceformulier

Dit formulier is uitsluitend te gebruiken voor het aanvragen van service/reparatie aan meubelen die bij ons zijn aangeschaft. Voor een snelle afhandeling vragen we u onderstaande gegevens zo volledig mogelijk en waarheidsgetrouw in te vullen.

LET OP: Zonder foto kunnen wij uw klacht helaas niet in behandeling nemen. U dient minimaal 2 foto's middels dit formulier in te dienen.

Binnen enkele dagen na ontvangst van dit formulier krijgt u van ons bericht over de verdere afhandeling. Heeft u in de tussentijd nog vragen/opmerkingen dan kunt u mailen naar onze service afdeling. Deze is te bereiken via service@rofrahome.nl. Indien nodig nemen wij persoonlijk contact met u op.

Wanneer u bezoek aan huis wenst en de garantie is niet- of gedeeltelijk van toepassing, berekenen wij de volgende kosten:

Voorrijkosten EUR 45,00
Kosten per bezoek (incl. 1e kwartier) EUR 35,00
Arbeidsloon per kwartier EUR 15,00

Indien een servicebezoek op de afgesproken datum en tijd niet kan worden uitgevoerd, omdat u niet (tijdig) aanwezig bent, zijn wij genoodzaakt de voorrijkosten ad EUR 45.00 aan u door te berekenen.

Wij verzoeken u een produktfoto en twee detailfoto's van de klacht bij uw servicemelding te voegen. Onze serviceafdeling kan hierdoor uw melding sneller in behandeling nemen.

Uw gegevens

Probleem omschrijving

* Verplichte velden