Madeinholland
Tips

Onderhoud en gebruik meubels

Om optimaal van uw meubels te kunnen genieten, willen wij u graag enkele nuttige tips voor onderhoud en gebruik geven. Dit is zowel belangrijk voor de hygiëne als voor de duurzaamheid van uw meubelen. Elk meubel is anders en dat vraagt om verschillende manieren van onderhoud. In ons onderhoudsboekje leest u meer over het onderhoud en gebruik van houtlederstoffen en kussens. Daarnaast geven wij extra tips in ons wekelijks nieuwe woonblog.

Contact

Rofra Home Hoofdkantoor

Tel: +31 (0)578 - 56 90 60
info@rofrahome.nl

  • Ons hoofdkantoor is telefonisch bereikbaar ma t/m do 8.30 -16.30 uur en vr 8.30 - 15.00 uur m.u.v. feestdagen en middagpauze van 12.30 tot 13.00 uur.
  • Heeft u vragen over levertijden en productspecificaties? Neem dan contact op met ons winkelpersoneel in de voor u dichtsbijzijnde filiaal.
  • Gebruik ons serviceformulier voor het aanvragen van service/reparatie van meubelen die u bij ons heeft aangeschaft. Let op het formulier is tijdelijk niet beschikbaar. Mail uw NAW gegevens met ordernummer, klachtomschrijving en afbeeldingen naar service@rofrahome.nl

Bevestiging per mail

Binnen enkele dagen na ontvangst van uw mail krijgt u van ons bericht over de verdere afhandeling. Heeft u in de tussentijd nog vragen/opmerkingen dan kunt u mailen naar onze service afdeling. Deze is te bereiken via service@rofrahome.nl. Indien nodig nemen wij persoonlijk contact met u op.