Maatwerk meubelen

 “Wilt u het net even anders?” ROFRA | Home maakt het mogelijk.

Veel artikelen bij ROFRA | Home worden in eigen beheer ontwikkelt en vervaardigd. Dit betekent een exclusief, groot en breed scala aan maatwerk meubelen. U bepaalt zelf, of samen met onze interieur adviseur, de maat tot kleur en houtsoort van uw persoonlijke meubelstuk.Ook de standaard collectie die u in onze winkels aantreft kan vaak worden aangepast naar uw wensen. De maten, kleuren, houtsoorten en afwerkingsmogelijkheden zijn namelijk veelal variabel. U creëert dus de sfeer welke bij u past! Uiteraard zijn de maatwerk artikelen bij ROFRA Home vanzelfsprekend van een hoge kwaliteit en te verkrijgen tegen een zeer scherpe prijs. Heeft u vragen over de maat- en afwerkmogelijkheden? Voor vrijblijvend advies en informatie kunt u uiteraard terecht bij een ROFRA Home filiaal bij u in de buurt.

 

 

Rofra Home: Dé winkel met duizenden ontwerpers

Het is duidelijk: bij Rofra Home zijn meerdere ontwerpers in dienst. Want de bezoeker heeft de keuze uit honderden soorten woonkamer-meubelen en dat in vele stijlen: design, modern, klassiek, landelijk… Hoeveel mensen zitten er eigenlijk achter de tekentafel?

“Als ik heel eerlijk ben, hebben we duizenden ontwerpers,” zegt Sander Fraikin. “Want we doen heel veel maatwerk dan is de klant ook ontwerper!” Inderdaad, bij Rofra Home zit je als klant al heel gauw om de tafel met de adviseur om te bespreken hoe je het precies wilt hebben. Niet alleen wat betreft de hoogte, diepte of lengte, maar ook wat betreft de materiaalkeuze.

Eigen meubelatelier

Wie bijvoorbeeldeen voorkeur heeft voor het onderstel van eettafel A, maar liever het blad heeft van eettafel B, hoeft niet te kiezen. Want een eettafel waarvan de poten én het blad geheel naar wens zijn, heeft Rofra Home ook. Misschien niet direct ter plekke, maar wel zodra hij gemaakt is in het eigen meubelatelier van Rofra Home. 

Hier zijn ervaren meubelmakers en -stoffeerders dagelijks aan de slag met het creëren van een unieke collectie kasten, banken, tafels en fauteuils. Rofra Home maakt zoveel meubels zelf, dat maatwerk totaal geen probleem is.

“Zo’n 70% van onze collectie kan binnen een week worden thuisbezorgd”

Made in Holland

Een meubel vinden, dat meteen past én binnen de kortste keren thuis afgeleverd kan worden? Dat is ook geen probleem. De collectie is namelijk behalve zeer gevarieerd ook nog grotendeels uit voorraad leverbaar. Zo’n 70% van onze collectie kan binnen een week worden thuisbezorgd.

Neem een kijkje in onze werkplaats!