Madeinholland
Maatwerk

Maatwerk meubels bij Rofra Home

Maatwerk is bij Rofra Home eerder een standaard dan een uitzondering. Onze meubelcollectie sluit aan bij uiteenlopende doelgroepen, maar het kan altijd net even anders. Bijvoorbeeld door een meubel van uw voorkeur in een andere kleur te realiseren. Of de samenstelling van het materiaal te veranderen. Of om het meubel te leveren met de perfecte afmetingen voor uw interieur.

Dat is wat maatwerk wordt genoemd en dat is wat wij realiseren. Een groot deel van de collectie wordt door Rofra Home volledig in eigen beheer ontwikkeld en gemaakt. Door deze unieke werkwijze zijn wij in de basis in staat om u uw eigen exclusieve meubel samen te stellen.

Maatwerk op basis van uw wensen

U kunt helemaal zelf bepalen hoe het meubel eruit komt te zien qua kleur, maat en houtsoort. Of u gaat aan de slag met onze interieuradviseur die uw wensen vertaalt. De meubels uit onze collectie kunnen zo naar uw smaak worden aangepast.

Het is echter ook mogelijk om met een uniek ontwerp te komen aan de hand waarvan wij het gewenste meubelstuk ontwerpen. Dat kan uiteraard ook in overleg met onze interieuradviseur. Rofra Home heeft uiteraard ontwerpers, maar u als klant kunt evengoed de ontwerper zijn van uw eigen eettafel, salontafel, eetkamerstoel of bank. Op deze basis wordt perfect maatwerk geleverd en op deze manier is Rofra Home dan ook een woonwinkel met duizenden ontwerpers.

Maatwerk bij Rofra Home

In ons eigen meubelatelier kunnen wij heel simpel het onderstel van de ene tafel combineren met het tafelblad van een andere tafel. Op deze manier staat u niet voor een dilemma, maar kiest u het onderstel en het tafelblad waar uw voorkeur naar uitgaat. Vervolgens wordt de tafel in onze eigen meubelatelier vervaardigd. Uiteraard zijn er ook dan nog aanpassingen mogelijk qua hoogte, diepte en lengte. 

Het maatwerk komt tot stand in onze eigen meubelmakerij in combinatie met onze eigen stoffeerderij en spuiterij. Hieruit blijkt meteen ook onze ambachtelijke manier van werken en is het begrip ´Made in Holland´ erop van toepassing. U kunt zelf online een kijkje nemen in onze werkplaats. Dan ziet u onze ervaren meubelmakers- en stoffeerders aan het werk die bezig zijn met het creëren van een unieke collectie meubels.

Maatwerk in onze collectie

Rofra Home vervaardigt zoveel meubels in eigen beheer dat maatwerk net als het creëren van een schitterende meubelcollectie onze standaard is. Ontdekt u een meubel in onze collectie dat voor u al maatwerk is en perfect binnen uw interieur past? Rofra Home beschikt over een ruime voorraad en 70% van de meubels uit de collectie kan dan ook al binnen enkele weken worden bezorgd. Wij laten aan u graag de keuze voor maatwerk of direct een meubel uit de collectie aanschaffen. Heeft u hierbij hulp nodig? Kom dan langs in één van onze woonwinkels of mail ons voor een gratis interieuradvies!

“Wilt u het net even anders?” ROFRA | Home maakt het mogelijk.

Veel artikelen bij ROFRA | Home worden in eigen beheer ontwikkelt en vervaardigd. Dit betekent een exclusief, groot en breed scala aan maatwerk meubelen. U bepaalt zelf, of samen met onze interieur adviseur, de maat tot kleur en houtsoort van uw persoonlijke meubelstuk.Ook de standaard collectie die u in onze winkels aantreft kan vaak worden aangepast naar uw wensen. De maten, kleuren, houtsoorten en afwerkingsmogelijkheden zijn namelijk veelal variabel. U creëert dus de sfeer welke bij u past! Uiteraard zijn de maatwerk artikelen bij ROFRA Home vanzelfsprekend van een hoge kwaliteit en te verkrijgen tegen een zeer scherpe prijs. Heeft u vragen over de maat- en afwerkmogelijkheden? Voor vrijblijvend advies en informatie kunt u uiteraard terecht bij een ROFRA Home filiaal bij u in de buurt.

Rofra Home: Dé winkel met duizenden ontwerpers

Het is duidelijk: bij Rofra Home zijn meerdere ontwerpers in dienst. Want de bezoeker heeft de keuze uit honderden soorten woonkamer-meubelen en dat in vele stijlen: design, modern, klassiek, landelijk… Hoeveel mensen zitten er eigenlijk achter de tekentafel?

“Als ik heel eerlijk ben, hebben we duizenden ontwerpers,” zegt Sander Fraikin. “Want we doen heel veel maatwerk dan is de klant ook ontwerper!” Inderdaad, bij Rofra Home zit je als klant al heel gauw om de tafel met de adviseur om te bespreken hoe je het precies wilt hebben. Niet alleen wat betreft de hoogte, diepte of lengte, maar ook wat betreft de materiaalkeuze.

Eigen meubelatelier

Wie bijvoorbeeldeen voorkeur heeft voor het onderstel van eettafel A, maar liever het blad heeft van eettafel B, hoeft niet te kiezen. Want een eettafel waarvan de poten én het blad geheel naar wens zijn, heeft Rofra Home ook. Misschien niet direct ter plekke, maar wel zodra hij gemaakt is in het eigen meubelatelier van Rofra Home. 

Hier zijn ervaren meubelmakers en -stoffeerders dagelijks aan de slag met het creëren van een unieke collectie kasten, banken, tafels en fauteuils. Rofra Home maakt zoveel meubels zelf, dat maatwerk totaal geen probleem is.

“Zo’n 70% van onze collectie kan binnen een week worden thuisbezorgd”

Made in Holland

Een meubel vinden, dat meteen past én binnen de kortste keren thuis afgeleverd kan worden? Dat is ook geen probleem. De collectie is namelijk behalve zeer gevarieerd ook nog grotendeels uit voorraad leverbaar. Zo’n 70% van onze collectie kan binnen een week worden thuisbezorgd.

Neem een kijkje in onze werkplaats!