Kasten

Kasten

Onze kasten zijn zowel stijlvol als functioneel en nergens anders verkrijgbaar. Door gebruik te maken van unieke items is ons aanbod zeer dynamisch en uniek. Een groot deel van onze kasten wordt in eigen beheer en op ambachtelijke wijze in Nederland geproduceerd. Daarnaast gaan onze professionele inkopers maandelijks op reis om unieke items van over de hele wereld te verzamelen. Doordat wij zelf de productie en inkoop regelen staan wij garant voor ongekende kwaliteit. Bekijk ons unieke aanbod online of kom langs in één van onze woonwinkels.

KASTEN IN ELKE STIJL VOOR UW INTERIEUR

Kasten zijn bij Rofra Home voor ieder interieur in uiteenlopende stijlen verkrijgbaar. Het brede assortiment is zo samengesteld dat u altijd een ruime en gevarieerde keuze heeft. Dat komt goed van pas als u net op zoek bent naar die ene originele kast met een specifiek design. Het ontwerp is in combinatie met de afmeting, kleur en materiaal bepalend voor de sfeer in huis. Dat is dus een belangrijk punt om rekening mee te houden als u een keuze maakt uit het aanbod met kasten. Overigens is daar nog een extra oplossing voor beschikbaar met het maatwerk dat wij leveren.

 

KAST MET PRAKTISCHE OPBERGFUNCTIE

Een kast wordt niet alleen als meubelstuk aangeschaft om neer te zetten en leeg te laten. Er is namelijk sprake van een praktische opbergfunctie. Overigens zijn er wat dat betreft allerlei verschillende soorten kasten in ons assortiment. Een nachtkastje kan prima bij het bed worden geplaatst en een dressoir kan als pronkstuk dienen in de woonkamer. Zo zijn er ook prachtige buffetkasten beschikbaar waarin u het servies een fraai plekje kunt geven. De praktische opbergfunctie is uiteraard afhankelijk van het type kast net als van de afmeting ervan. Daarnaast zijn er kasten die de gelegenheid bieden om er woonaccessoires bovenop te plaatsen, zoals op een dressoir.

KAST ONLINE BESTELLEN OF KIEZEN VOOR MAATWERK

Rofra Home maakt het u gemakkelijk met de optie om uit het aanbod een keuze te maken en een van de kasten online te bestellen. Dat is ideaal als u de perfecte kast gevonden heeft. Als u wel de perfecte kast in ons aanbod vindt, maar deze niet helemaal op uw voorkeuren aansluit, is er de service van maatwerk. Made in Holland is op onze kasten van toepassing en dat geldt eveneens voor het individuele maatwerk om uw ideale kast te realiseren. Elke kast kan in elke kleur gemaakt worden met de afmetingen die u wenst. Op maat gemaakte kasten zijn wat dat betreft ideaal, want u kunt rekening houden met de grootte van het interieur. Of de ruimte beperkt is of dat er juist een grote ruimte gevuld dient te worden met de kast, Rofra Home maakt de kast op maat.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 20

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 20

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Je hebt 1 product in de vergelijking Alles wissen Vergelijken