Dressoirs

Dressoirs

Een dressoir is een ware aanvulling op elk interieur. Het is de ideale oplossing voor als u op zoek bent naar opbergruimte maar geen hoge kast wilt. Deze lage, brede kast biedt genoeg opbergruimte en is de ideale plek om persoonlijke spullen op te zetten of om een schilderij of spiegel boven te hangen. Een deel van onze dressoirs wordt door onze eigen meubelmakers vervaardigd, waardoor ze veelal aangepast kunnen worden naar uw wensen. Daarnaast gaan onze inkopers maandelijks op reis om voor u op zoek te gaan naar unieke items van over de hele wereld. Bekijk ons unieke aanbod online of kom langs in één van onze woonwinkels.

Dressoirs als ideal opbergplek

Een dressoir is een ware aanvulling op elk interieur. Het is de ideale oplossing voor als u op zoek bent naar opbergruimte maar geen hoge kast wilt. Deze lage, brede kast biedt genoeg opbergruimte en is de ideale plek om persoonlijke spullen op te zetten of om een schilderij of spiegel boven te hangen. De dressoirs worden door onze eigen meubelmakers vervaardigd, waardoor ze veelal aangepast kunnen worden naar uw wensen. Wij kunnen uw droominterieur realiseren!

Maatwerk dressoirs

Wij snappen hoe belangrijk het gevoel van thuis zijn is. Daarom kunt u bij ons kiezen uit vele variatie mogelijkheden wat betreft materialen, kleuren en afmetingen. Zo zijn veel onze dressoirs volledig aan te passen naar uw persoonlijke woonwensen. Wij ontwerpen en produceren in eigen beheer in Nederland, zodat we direct kunnen inspelen op de nieuwste trends. Of u nu op zoek bent naar een dressoir in een landelijke of moderne woonstijl, bij ons bent u aan het juiste adres.

Interieuradvies

Het samenstellen van een interieur is geen gemakkelijke opgave. Of het nu gaat om een geheel nieuw interieur of het inpassen van nieuwe items in een bestaand interieur, de mogelijkheden zijn eindeloos. Het creëren van een sfeervol en persoonlijk interieur roept vaak veel vragen op. Laat u daarom adviseren door onze interieuradviseurs. Zij begeleiden u graag bij het maken van de beste keuzes voor uw woning. Tijdens het samenstellen van uw nieuwe interieur staan uw wensen centraal. Een uniek interieur is steevast het resultaat. Maak een afspraak met onze adviseurs of kom langs in één van onze filialen. Zij zijn op wisselende locaties aanwezig voor advies of een vrijblijvend gesprek.

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Je hebt 1 product in de vergelijking Alles wissen Vergelijken