Spiegels

Spiegels

Spiegels kunnen uw ruimte groter en lichter laten lijken. Kies voor één grote spiegel of juist voor meerdere kleintjes voor een dynamisch effect. De keuze is aan u. Naast dat een spiegel functioneel is, is het ook echt een decoratie item. Onze spiegels hebben prachtige lijsten en zijn daarmee een echte eyecatcher voor in uw woning. Van modern tot klassiek. Met een snel wisselende collectie hangen er maandelijks weer nieuwe spiegels in onze sfeervolle filialen. Welke spiegel is uw favoriet?

Soorten spiegels

Van wandspiegel tot staande spiegel, in ons assortiment vindt u diverse soorten spiegels in allerlei stijlen, afmetingen en vormen. De staande spiegels zijn erg handig om uw totale outfit in te bekijken. Naast dat deze spiegels vaak in de slaapkamer staan, komen ze ook goed tot hun recht in bijvoorbeeld de hal of woonkamer. Door een staande spiegel bijvoorbeeld in de hoek van een woonkamer te plaatsen creëert u optisch meer ruimte en licht in de woning. De wandspiegels uit ons assortiment zijn zeer geschikt voor in de slaapkamer of woonkamer. Hang bijvoorbeeld twee spiegels boven een dressoir. Dit geeft een dynamisch effect aan uw woonkamer en de ruimte lijkt er groter door. Spiegels zijn dus een ware aanvulling op uw interieur. Naast diverse soorten spiegels zijn de lijsten van onze spiegels ook zeer divers. Van klassiek tot modern. Dus welke stijl u ook zoekt, wij hebben een passende spiegel voor u!

Dynamisch aanbod

Ons aanbod spiegels is zeer dynamisch, maandelijks hangen er dan ook weer nieuwe spiegels in onze stijlvolle woonwinkels. Onze professionele inkopers gaan regelmatig op inkoopreis op zoek naar unieke items. Doordat wij zelf de inkoop verzorgen komen alleen de beste exemplaren in de winkel terecht en is elk item van Rofra | Home uniek. Onze spiegels zijn eenvoudig in onze webshop te bestellen, maar u bent natuurlijk ook van harte welkom in één van onze woonwinkels.

Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Je hebt 1 product in de vergelijking Alles wissen Vergelijken