Hanglampen

Hanglampen

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Hanglampen zijn onmisbaar in elk interieur. In de uitgebreide collectie van Rofra Home vind je hanglampen in diverse woonstijlen. Laat je inspireren door ons online aanbod of bezoek een van onze woonwinkels!

 

Onze unieke collectie hanglampen

Maandelijkse inkoopreizen maken het mogelijk dat wij direct kunnen inspelen op nieuwe trends. Bovendien kunnen we op die manier altijd de meest unieke items aanbieden. Onze hanglampen zijn daar zeker geen uitzondering op. Er zijn hanglampen van verschillende materialen en in een breed scala aan stijlen. Of je nu zoekt naar een paar minimalistische hanglampen of naar een klassieke kroonluchter, in onze unieke en uitgebreide collectie vind je ongetwijfeld wat je zoekt.

Ook industriële verlichting wint de laatste jaren steeds meer terrein. Industriële hanglampen kenmerken zich door hun stoere uitstraling en zijn in tal van woonstijlen toe te passen. Je kunt de robuuste uitstraling gemakkelijk doortrekken naar de rest van je interieur door een industriële hanglamp te combineren met een of meerdere vloerlampen of tafellampen in dezelfde stijl.

 

Hoe kies ik de ideale hanglamp?

De voornaamste functie van een hanglamp is natuurlijk het verlichten van een ruimte of een gedeelte daarvan, zoals bijvoorbeeld de eethoek of de hal. Bedenk dus vooraf waar je de hanglamp wilt gaan ophangen en waar je in die ruimte en op die plek behoefte aan hebt. Zoek je bijvoorbeeld een hanglamp voor boven de eettafel? Dan is het goed om te kijken op welke afstand je de lamp het beste van de tafel kunt hangen. Over het algemeen gaat men uit van een gemiddelde afstand van 60 tot 80 centimeter tussen het tafelblad en de onderzijde van de hanglamp. Dat gezegd kan het bij grote hanglampen of grote eettafels raadzaam zijn om de lamp iets hoger te hangen. Naast de praktische functie kunnen hanglampen natuurlijk ook uitstekende sfeermakers zijn! Wanneer je kiest voor een dimbare hanglamp kun je zelf de hoeveelheid en de intensiteit van het licht aanpassen aan de situatie en de behoefte en zo eenvoudig de gewenste sfeer creëren.

 

Ja, ik wil een hanglamp kopen bij Rofra Home!

Wil je een hanglamp kopen, dan vind je in de dynamische collectie van Rofra Home ongetwijfeld iets naar je smaak. Indien het gewenste item op voorraad is, kunnen wij deze doorgaans al binnen 48 uur leveren. Ben je er nog niet helemaal uit of wil je graag inspiratie opdoen voor je nieuwe interieur? Dan is een bezoekje aan een van onze woonwinkels zeker een aanrader. Hier kun je overigens ook terecht voor een persoonlijk interieuradvies! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.