Madeinholland
Projectinrichting

Meubelinrichting voor bedrijven

Rofra Home richt zich specifiek op projecten in de bedrijfsmatige sfeer. Als u op zoek bent naar een nieuwe inrichting voor uw horecagelegenheid, kantoor of ander bedrijfspand zijn wij u graag van dienst.

Op het gebied van interieuradvies en het samenstellen van de inrichting hebben wij decennia lang ervaring. U kunt in overleg met onze ervaren en enthousiaste interieurarchitecten en interieurstylisten uw ideale bedrijfsinterieur samenstellen. U geeft uw wensen aan en onze experts denken daarin met u mee. Zo wordt er een breder beeld geschetst van alle mogelijkheden. Dat biedt u de gelegenheid een weloverwogen keuze te maken uit de opties die het beste bij uw bedrijf passen.

Bij de zakelijke projecten draait het uiteraard om maatwerk. Dat is dan ook wat Rofra Home u te bieden heeft net als een gegarandeerde kwaliteit en persoonlijk gerichte service. Stuur ons uw gegevens naar Hans@rofrahome.nl en wij nemen contact met u op voor een vrijblijvende afspraak!

Uiteenlopende zakelijke projecten

Op zakelijk gebied heeft Rofra Home de meest uiteenlopende projecten gerealiseerd. Zo zijn wij onder meer verantwoordelijk geweest voor de samenstelling van het interieur voor golfclubs, businessclubs, restaurants en cafés.

Het voordeel dat Rofra Home biedt, is dat wij turn key oplossingen leveren. U hoeft bovendien met maar één partij zaken te doen als het gaat om de inrichting van uw horecagelegenheid, kantoor of ander bedrijfspand. Het hele proces gaat al van start vanaf het eerste interieuradvies. Tijdens het hele project wordt er vanuit onze kant begeleiding geboden, zodat u van de voortgang op de hoogte blijft.

Op basis van het zakelijk interieuradvies worden de meubelen in eigen beheer door Rofra Home geproduceerd. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om ook de inbouw uit te voeren. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een unieke en ambachtelijk gemaakte bar voor uw café of restaurant? Of moet er een trap worden ingebouwd of een tussenwand worden geplaatst? Ook deze werkzaamheden worden door ons professionele interieurbouwers uitgevoerd. Elk interieur kan door dit team worden ingebouwd. 

Voordelen van Rofra Home

U vindt bij Rofra Home dus echt alles onder één dak. Dat biedt weer het voordeel van korte lijnen als het gaat om de communicatie. Bovendien profiteert u van een betrouwbare en klantgerichte service. Daar staan wij namelijk bekend om.

Er is daarnaast nog een groot voordeel. Het aanbieden van alles onder één dak maakt namelijk dat de kosten laag gehouden worden. De laagste prijs wordt hierdoor gegarandeerd, want er komen geen derden of andere tussenpartijen bij kijken. 

Als u uw wensen met betrekking tot het perfecte zakelijke interieur wilt realiseren, zijn wij graag uw partner. U kunt direct met ons contact opnemen om daartoe de eerste stap te zetten.

Mail uw gegevens naar hans@rofrahome.nl 

Vrijblijvende offerte

In onze woonwinkels staan er professionele adviseurs voor u klaar die u kunnen begeleiden bij de aankoop van een specifiek meubelstuk. Ook kunt u rekenen op een vrijblijvend en deskundig advies. De interieuradviseurs zijn op wisselende locaties in de filialen beschikbaar voor een vrijblijvend introductiegesprek. Neemt u dan wel een plattegrond of foto van de inrichting mee? Op basis daarvan kan het beste advies worden gegeven. 

Als u graag een compleet en op maat gemaakt professioneel interieuradvies wilt voor uw bedrijf dan raden wij u aan ons te mailen. Onze interieuradviseurs kunnen op afspraak bij uw bedrijf langskomen. Dat biedt het voordeel dat meteen het interieur in ogenschouw kan worden genomen. Alle facetten die belangrijk zijn, passeren dan de revue, zodat een volledig beeld van uw wensen, voorkeuren en van het interieur gevormd wordt.

Stuur ons een mail met uw gegevens naar hans@rofrahome.nl voor een professioneel interieuradvies. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te maken.