Binnenkijken bij onze klanten

Hoe kun je je het beste laten inspireren voor jouw interieur? Natuurlijk door een kijkje bij iemand anders! Laat je inspireren hoe een Rofra Home item bij iemand staat in zijn of haar interieur. Bij Rofra Home is het uniek dat als je je hebt laten inspireren dat je het ook nog eens helemaal eigen kunt maken. Ga bijvoorbeeld voor net een andere kleur wat in jouw interieur het beste tot zijn recht komt. Of heb je een andere maat nodig? Een grotere of kleinere tafel? Of heb je voorkeur voor een bepaalde stof. Niets is te gek bij Rofra Home. Wij maken het voor je! Stel zelf jouw droominterieur samen! Kom je er niet helemaal uit? Onze woonadviseurs helpen je graag! Het is ook mogelijk om een 3d tekening te laten maken. Onze woonwinkels, natuurlijk ook vol wooninspiratie, tref je op meer dan vijftien verschillende woonboulevards verspreid over het hele land.

Deel jouw Rofra Home

Ben jij trots op jouw interieur? Inspireer anderen met jouw interieur! De kans is groot dat wij jouw interieur delen op onze social media kanalen met duizenden interieurliefhebbers (met een tag naar jou als je dat wil). Hoe gaaf is dat! Je maakt ook meteen kans op shoptegoed om nog wat extra's te kunnen halen voor jouw prachtige interieur. De beste zes foto's winnen een prijs! Deel met ons jouw inspiratie foto van jouw bank, eettafel, hanglamp of een ander meubelstuk of woonaccessoire van Rofra Home via facebookinstagrampinterest dit mag als privebericht of openbaar (vergeet ons dan niet te taggen @rofrahome) of stuur een mailtje naar fotoactie@rofrahome.nl en doe mee! 

Wat kun je winnen?

Iedere laatste woensdag van de maand maken wij een winnaar bekend van een shoptegoed van €250,- via social media en de nieuwsbrief!
Iedereen die zijn foto instuurt in de looptijd van de actie oktober t/m februari maakt elke maand weer kans! Maak 4x kans op €250,-!

Fotografietips

• Het belangrijkste voor een goede foto is daglicht. Daglicht zorgt ervoor dat de meubels voldoende worden belicht.
• Zorg ervoor dat je je camera of telefoon even goed stil houdt. Zo krijg je een scherpe foto. Neem rustig de tijd.
• Het standpunt, de plek van waar je fotografeert, is ook belangrijk. Zak iets door je knieën en kijk goed wat je allemaal op de foto hebt staan.
• Maak je foto's vanuit meerdere standpunten, staand of liggend of eventueel detailfoto's. Je vergroot je kans namelijk door meerdere foto's op te sturen. 
• Bonus tip! Maak jouw interieur extra gezellig. Ruim het netjes op en kleed het mooi aan. Steek bijvoorbeeld een kaarsje aan of zet een bosje bloemen op een mooie plek! 

Actievoorwaarden

• Door deel te nemen aan de foto actie ga je akkoord met onderstaande actievoorwaarden.
• Prijzen zijn niet inwisselbaar voor contanten.
• Deze actie loopt van 01-10-2022 tot en met 28-01-2023. Wij behouden ons het recht de actie eerder stop te zetten of te wijzigen zonder opgaaf van reden.
• Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. 
• Door deel te nemen aan deze actie verleen je Rofra Home het recht om jouw inzending/bijdrage te gebruiken zonder dat hiervoor een vergoeding moet worden verleend. Rofra Home is hierbij niet verplicht jouw naam te vermelden. 
• Als de winnaar binnen 14 dagen geen contact met ons heeft opgenomen, vervalt het recht op het innen van de gewonnen prijs.
• De persoonsgegevens van de deelnemers worden door Rofra Home uitsluitend gebruikt voor de uitvoering van de actie.
• Deze promotie is op geen enkele manier verbonden met Facebook en is op geen enkele wijze gesponsord, ondersteund of georganiseerd door Facebook. De informatie die je verstrekt door mee te doen aan de actie verstrek je dan ook niet aan Facebook maar aan Rofra Home.
Binnenkijken bij onze klanten