Binnenkijken
Binnenkijken

Op zoek naar inspiratie voor uw nieuwe interieur? Kijk dan eens binnen bij onze klanten en laat u inspireren! We voegen regelmatig nieuwe foto's toe, dus hou deze pagina in de gaten voor volop wooninspiratie. Bij Rofra | Home snappen wij als geen ander hoe belangrijk het gevoel van thuis zijn is. Daarom kunt u bij ons kiezen uit honderden soorten meubelen en woonaccessoires in vele woonzstijlen. In onze collectie vindt u onder andere eetkamerstoelenfauteuilsbankentafelsverlichting en woonaccessoires, met unieke items zoals gecapitonneerde stoelen of een op maat gemaakte bank. Bent u geïnspireerd geraakt? Bekijk onze collectie online of kom langs in één van onze filialen. Onze woonwinkels treft u op meer dan twintig verschillende woonboulevards verspreid over het hele land.

Deel jouw Rofra Home

nspireer anderen met jouw interieur! Deel met ons jouw prachtige bank, eettafel, hanglamp of een ander meubelstuk of woonaccessoire van Rofra Home. Je maakt kans op één van de 5 decoratiebonnen t.w.v. €200,-  Deel jouw foto op facebookinstagrampinterest of stuur een mailtje naar fotoactie@rofrahome.nl en doe mee! Zorg natuurlijk wel dat wij het kunnen vinden en tag of hashtag #mijnrofrahome #rofrahome ons en zet je bericht op openbaar of stuur ons een berichtje.

Actievoorwaarden

• Door deel te nemen aan de foto actie gaat u akkoord met de actievoorwaarden.
• Iedereen die een foto van zijn/haar interieur met Rofra Home items instuurt maakt kans op één van de 5 decoratiebonnen t.w.v. €200,-. 
• Prijzen zijn niet inwisselbaar voor contanten.
• Deze actie loopt van 01-06-2019 tot en met 31-12-2019. Wij behouden ons het recht de actie eerder stop te zetten of te wijzigen zonder opgaaf van reden.
• Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. 
• Door deel te nemen aan deze actie verleent u Rofra Home het recht om uw inzending/bijdrage te gebruiken zonder dat hiervoor een vergoeding moet worden verleend. Rofra Home is hierbij niet verplicht uw naam te vermelden. 
• Als de winnaar binnen 14 dagen geen contact met ons heeft opgenomen vervalt het recht op het innen van de gewonnen prijs.
• De persoonsgegevens van de deelnemers worden door Rofra Home uitsluitend gebruikt voor de uitvoering van de actie.
• Deze promotie is op geen enkele manier verbonden met Facebook en is op geen enkele wijze gesponsord, ondersteund of georganiseerd door Facebook. De informatie die je verstrekt door mee te doen aan de actie verstrek je dan ook niet aan Facebook maar aan Rofra Home.

Binnenkijken bij onze klanten