Made in Holland

Onze meubels worden in Nederland geproduceerd. Graag willen wij u meenemen in het proces. Neem een kijkje in onze werkplaats en stoffeerderij.

 

Made in Holland!

Al decennia lang is ROFRA|Home voorloper op het gebied van sfeer en gezelligheid. Ontwerp en productie in eigen beheer vormen daarbij de sleutel tot succes. ROFRA|Home beschikt over alle kennis en materialen om zelfstandig meubels te vervaardigen. Op deze manier staan nieuwe modellen in no-time op de winkelvloer en is het mogelijk om direct in te spelen op nieuwe trends en ontwikkelingen.

 

ROFRA|Home produceerd in eigen beheer!

Ieder bedrijf heeft tegenwoordig de wens van de klant centraal gesteld. ROFRA|Home gaat daarin net een stap verder. Doordat ROFRA|Home beschikt over een eigen spuiterij, kunnen wij een stuk verder gaan in het realiseren van uw wensen. Met veel zorg en toewijding spuiten de mede-werkers ieder meubel in de gewenste kleur en voorzien hem van de juiste uitstraling. Ook op het gebied van stoffering bieden wij u topkwaliteit van Nederlandse bodem. Met zorg en toewijding geproduceerde producten waar u vele jaren van kunt genieten. Ook als u het net even anders wil, voorziet ROFRA|Home in uw wensen. Indien u elders niet de juiste zit- of maatvoering kunt vinden is de kans groot dat u bij ROFRA|Home wel zult slagen.

Eigen meubelatelier

ROFRA|Home begrijpt als geen ander hoe belangrijk het gevoel van thuis zijn is. Door de mogelijkheden die wij bieden geven we u de mogelijkheid uw interieur volledig aan te passen aan uw eisen, door de meubels vorm te geven zoals u dit graag ziet. Op deze manier hopen wij bij te dragen aan uw gevoel van thuis zijn.

Hier zijn ervaren meubelmakers en -stoffeerders dagelijks aan de slag met het creëren van een unieke collectie kasten, banken, tafels en fauteuils. Rofra Home maakt zoveel meubels zelf, dat maatwerk totaal geen probleem is.

“Zo’n 70% van onze collectie kan binnen enkele weken worden thuisbezorgd”

Made in Holland

Een meubel vinden, dat meteen past én binnen de kortste keren thuis afgeleverd kan worden? Dat is ook geen probleem. De collectie is namelijk behalve zeer gevarieerd ook nog grotendeels uit voorraad leverbaar. Zo’n 70% van onze collectie kan binnen enkele weken worden thuisbezorgd.