Filialen

 Bezoek één van onze filialen voor unieke, tijdelijke acties. Tot wel 50% korting op speciaal afgeprijsde artikelen. Wees er snel bij!

 

Den Bosch Retailpark

Leukste woonwinkel van Europa

ROFRA|Home is de leukste woonwinkel van Europa. Met de keuze uit honderden soorten meubelen in vele woonstijlen. Van design, modern, klassiek tot aan landelijk wonen, de keuze is enorm. U bent deelgenoot van ons productieproces, u bepaalt de maten van uw meubels. Of u nou de maat van uw tafel, kast, tv meubel, salontafel of stoel wilt aan passen, alles is mogelijk!

Interieur
Uw interieur is belangrijk voor u en dat begrijpen wij als geen ander. Als u thuis komt wilt u zich comfortabel, behaaglijk en op uw gemak voelen. 
Met de meubelen van ROFRA|Home haalt u een stuk gezelligheid en comfort in huis. De meubelen zijn op kwalitatief hoogwaardige wijze vervaardigd, zo hebben de ervaren meubelmakers al meer dan 35 jaar ervaring in het stofferen van stoelen, banken en fauteuils.

Woonboulevard

De gezellige woonwinkels treft u op meer dan vijftien verschillende woonboulevards verspreid over het land. Verlichting, decoratie en meubelen gemaakt van reclaimed Oak zijn ook te vinden in de grote winkels van ROFRA|Home. Kom sfeer proeven en inspiratie opdoen op de woonboulevard, de koffie staat voor u klaar!