Eettafels

Eettafels

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 26

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

De eettafels die Rofra Home in het aanbod heeft, vormen de perfecte basis voor comfort en sfeer. De uitstraling van iedere eettafel is uniek en origineel. Op het gebied van eetkamertafels hebben wij bovendien altijd de ideale keuze beschikbaar. De variatie is namelijk zo groot ten aanzien van ontwerp, afmeting, materiaal en uitvoering dat uw wensen het uitgangspunt vormen bij het maken van een keuze. De eettafel kan in een grote woonkeuken naar wens als keukentafel gebruikt worden. De keukentafels zorgen voor extra sfeer en gezelligheid in de keuken, zoals een eetkamertafel dat in de eetkamer doet.

Eettafel met origineel karakter

U kunt bij ons een keuze maken voor een eettafel met een origineel karakter. Dat karakter uit zich bijvoorbeeld door de vormgeving. Een ronde eetkamertafel heeft namelijk een hele andere uitstraling in vergelijking met een rechthoekige uitvoering. Gezellig rond de tafel zitten, maakt het contact met iedereen aan tafel gelijkwaardig. Een rechthoekige of vierkante uitvoering past in voorkomende situaties beter in het interieur. Dan kunt u rekening houden met de afmetingen, stijl en het materiaal. Rofra Home staat in elk geval garant voor het ontwerpen en vervaardigden van originele eettafels met een exclusief design. Welke keuze u ook maakt, het wordt een pronkstuk in de eetkamer of woonkeuken. Bovendien zijn de eettafels zo uitgevoerd dat deze niet alleen dienen om sfeervol en comfortabel aan te eten. Ook voor het lezen van een boek, spelen van een spelletje of gezellige borrel biedt de eettafel uitkomst.

Maatwerk voor eetkamertafels

Het aanbod dat wij u presenteren in de woonwinkels en online is zeer gevarieerd. Het kan echter zo zijn dat u bij een bepaalde voorkeur toch ook nog andere wensen heeft. Bijvoorbeeld met betrekking tot de grootte van de eettafel of ten aanzien van de gebruikte materialen. In dat opzicht komt Rofra Home graag aan uw wensen tegemoet door maatwerk voor eettafels te bieden. Het is niet voor niets dat wij ´Made in Holland´ prediken, want wij maken vrijwel alle meubels zelf in de meubelmakerij, stoffeerderij en spuiterij. Ambachtelijke kwaliteit en originaliteit. Daar kunt u op rekenen. U kunt naar keuze online een bestelling voor een eetkamertafel of keukentafel plaatsen. Of kom eens langs in een van onze vele woonwinkels die doorgaans gevestigd zijn op woonboulevards.