Schilderijen

Schilderijen

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Bent u op zoek naar kunst voor aan uw muur? Bekijk hier alvast een greep uit ons uitgebreide assortiment schilderijen of kom langs in één van onze woonwinkels om de volledige en unieke collectie in het echt te bekijken. Olieverfschilderijen, kunst, pop art, fotokunst en bloemenschilderijen zijn enkele voorbeelden van wat u onder meer in onze royale collectie kunt vinden. Ook prachtige boeddha schilderijen en landschap foto’s op plexiglas zijn bij ons verkrijgbaar. Wat is uw favoriet?

Schilderijen kopen

Bent u op zoek naar een uniek schilderij om de “finishing touch” aan uw interieur te geven? Bij ons kunt u diverse soorten schilderijen kopen. Van prachtige schilderijen van beroemdheden zoals Marilyn Monroe, The Godfater, Nelson Mandela, Grace Kelly en Winston Churchill tot schilderijen van dieren of gebouwen. Daarnaast vindt u bij ons ook een groot aanbod Boeddha schilderijen. De meeste schilderijen zijn direct mee te nemen uit onze winkels of te bestellen via onze website. En om de prijs hoeft u het zeker niet te laten, want onze schilderijen zijn zeer aantrekkelijk geprijsd!

Sfeer proeven

Wij nodigen u van harte uit om sfeer te komen proeven in één van onze woonwinkels. Onze winkels vindt u op meer dan 15 woonboulevards verspreid door heel Nederland. Er is dus altijd een filiaal bij u in de buurt. Natuurlijk kunt u een groot deel van onze collectie online in onze webshop bekijken, maar een bezoekje aan onze showroom werkt extra inspirerend. Doordat alle meubels, woonaccessoires en schilderijen in een sfeervolle ambiance zijn opgesteld kunt u nog meer ideeën op doen.