TV meubelen

TV meubelen

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Tv-meubels, zoals een tv-tafel of tv-kast, zijn speciaal ontworpen om de televisie op te plaatsen of onder een hangende tv neer te zetten. Het tv-meubel neemt een prominente plaats in het interieur in en staat doorgaans tegenover de bank of fauteuil voor het beste zicht. Het oog valt er direct op bij binnenkomst in de woonkamer. Des te meer reden om ervoor te zorgen dat je een mooi exemplaar hebt! En daarvoor kun je terecht bij Rofra Home.

 

Onze unieke collectie tv-meubels

Onze collectie tv-meubels is zeer gevarieerd. Van een eenvoudige tv-tafel tot een luxe tv-kast met extra opbergruimte, er is voor ieder wat wils. Onze tv-meubels zijn zowel stijlvol als functioneel en nergens anders verkrijgbaar. Een groot deel van onze meubels wordt in eigen beheer en op ambachtelijke wijze in Nederland geproduceerd. Daarnaast gaan onze professionele inkopers maandelijks op reis om unieke items van over de hele wereld te verzamelen. Er is dus voor elk interieur een mooi tv-meubel te vinden!

 

Waar moet je op letten bij een tv-meubel kopen?

Ga je een nieuwe tv-kast kopen, dan zijn de afmetingen een van de belangrijkste dingen om rekening mee te houden. Dit geldt met name wanneer je van plan bent om de tv op de tv-kast te plaatsen; de hoogte van het tv-meubel is dan immers bepalend voor het comfort bij het televisie kijken. Als je tv boven het tv-meubel komt te hangen, dan heb je wat meer vrijheid. Daarnaast zijn natuurlijk ook het design, het materiaal en de kleur van belang bij je keuze. De stijl van het tv-meubel moet immers wel passen binnen je interieur. Tot slot is het goed om te bedenken of je ook behoefte hebt aan opbergruimte; in dat geval biedt een tv-kast met lades en kastjes uitkomst.

 

Tv-kast op maat laten maken?

De tv-kasten en tv-tafels in het aanbod van Rofra Home zijn al heel origineel. Als je het tv-meubel echter graag nog wat aparter ziet, of specifieke wensen hebt met betrekking tot kleur of afmetingen, dan hebben wij daarvoor ook de oplossing in huis. Rofra Home heeft namelijk een eigen meubelatelier in Nederland waar alle meubels en dus ook tv-kasten op maat gemaakt kunnen worden. Neem gerust contact op als je een model op het oog hebt dat je net even anders zou willen zien. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden van maatwerk.

 

Ja, ik wil een tv-kast kopen bij Rofra Home!

Doordat we bij Rofra Home zelf de productie en inkoop van onze kasten regelen staan wij garant voor ongekende kwaliteit. Je kunt bij ons dan ook met een gerust hart een nieuwe tv-kast kopen. Wil je de collectie liever eerst even van dichtbij zien, bezoek dan een van onze woonwinkels. Hier kun je overigens ook altijd terecht voor een deskundig interieuradvies!