TV meubelen

TV meubelen
Onze TV meubels, zowel tv dressoirs als tv tafels zijn zowel stijlvol als functioneel en nergens anders verkrijgbaar. Door gebruik te maken van unieke items is ons aanbod zeer dynamisch en uniek. Een groot deel van onze meubels wordt in eigen beheer en op ambachtelijke wijze in Nederland geproduceerd. Daarnaast gaan onze professionele inkopers maandelijks op reis om unieke items van over de hele wereld te verzamelen. Doordat wij zelf de productie en inkoop regelen staan wij garant voor ongekende kwaliteit.

Tv-kasten als stijlvolle designplek voor uw tv

Tv kasten zijn speciaal ontwikkeld om de televisie op te plaatsen, zodat u op een relaxte manier programma’s, series en films kunt bekijken. De tv-kast neemt een prominente plaats in het interieur in en staat doorgaans tegenover de bank of fauteuil voor het beste zicht. Het oog valt er daardoor direct op bij binnenkomst in de woonkamer. 

Daarom is het belangrijk dat u bij het aanschaffen van een tv-kast rekening houdt met het design, kleur en materiaal. Rofra Home biedt u een brede collectie met tv-meubels, zodat met deze belangrijke aspecten rekening te houden is. Aansluiting op de stijl in het interieur is mogelijk net als dat u van het tv-meubel zelf een blikvanger maakt.

TV dressoir of TV tafel

Het verschil tussen een tv dressoir en een tv tafel zit in het aantal lades. Een tv dressoir is kenmerkend door dat de hele kast gesloten is en de tv dressoir heeft vaak een hele mooie uitstraling met veel lades. Een tv tafel is vaak open en geeft hierdoor veel ruimte. Heel modern is een tv tafel in de hele lengte van de wand. Hierbij kun je leuke items op neerzetten of kussentjes om op te zitten. 

Tv-kast kopen met keuze uit diverse afmetingen

Bij het kopen van een tv-kast is het aan te raden om met de afmetingen rekening te houden. Er zijn bijvoorbeeld lage en lange tv-meubels beschikbaar, maar ook wat hogere tv-kasten die minder lang zijn. Bij de keuze voor een bepaalde afmeting zijn twee punten van belang. Het gaat om de beschikbare ruimte in de woonkamer. Dat is het eerste punt.

Het tweede belangrijke punt is de grootte van uw televisie. Die moet uiteraard wel op het tv-meubel passen. Overigens maken ook steeds meer mensen de keuze om een dressoir aan te schaffen en deze als tv-kast te gebruiken. In dat geval is het uiteraard wel van belang om met de ideale kijkhoogte rekening te houden. Naast de afmetingen zijn de tv-kasten verkrijgbaar in uiteenlopende materialen, designs en kleuren.

Made in Holland tv-meubel

De tv-kasten, tv dressoirs en tv tafels in het aanbod van Rofra Home zijn al bijzonder en origineel. Als u het tv-meubel graag nog wat aparter ziet of net even in een andere kleur of andere afmeting hebben wij daarvoor ook de oplossing in huis. Rofra Home heeft namelijk een meubelatelier in Nederland waar alle meubels en dus ook tv-kasten op maat gemaakt kunnen worden. Het karakter Made in Holland komt bij een op maat gemaakt tv-meubel bij ons dan ook duidelijk naar voren. Neem gerust contact op als de collectie tv-kasten net niet is afgestemd op uw wensen of uw interieur. Dan zorgen wij voor maatwerk.

Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Je hebt 1 product in de vergelijking Alles wissen Vergelijken