Voorjaarstrends voor een nieuwe look in huis

Het voorjaar brengt nieuw leven met zich mee. De natuur bloeit volop, lammetjes dartelen in de wei en je ruikt overal het voorjaar. Dat is heerlijk, maar wel allemaal buiten. Om het interieur in huis ook nieuw leven in te blazen, zijn er allerlei mogelijkheden. Volg bijvoorbeeld de voorjaarstrends om een nieuwe look in huis te creëren. In een stijl die uiteraard bij je past. De voorjaarstrends van 2019 bieden alle gelegenheid om zowel buiten als binnen volop van de lente te genieten.

Brighton bank

VELOURSBANKEN STELEN DE SHOW

Een van de bijzondere voorjaarstrends die zich naar verwacht ook in de rest van het jaar doorzet, is de velours bank. Deze banken met de zachte haast fluweel aanvoelende stof is in allerlei maten verkrijgbaar. Bijvoorbeeld als een grote hoekbank of in een bijzondere fraaie U-vorm. Als het interieur wat kleiner is, past een kleine uitvoering van een veloursbank perfect. Voor wat betreft de kleuren is het altijd mogelijk om inspiratie te zoeken bij het voorjaar. Denk maar eens aan de kleur groen die een ideale basis vormt om het interieur een natuurlijke tintje te geven. Okergeel is eveneens en populaire kleur, maar het is ook mogelijk om voor een zachte pasteltint te kiezen. Dat is namelijk dit jaar ook een van de voorjaarstrends in het interieur. Als de keuze op een velours bank is gevallen, is het ook leuk om daar weer bijpassende meubels bij te zoeken.

Voorjaarstrend eetkamer

HOUTEN TAFELS VAN ONDER MEER RECLAIMED OAK

Bij het in huis halen van het voorjaar past een houten tafel van bijvoorbeeld reclaimed oak  perfect bij een velours bank. Hout is het materiaal dat rechtstreeks uit de natuur afkomstig is en dat ook dit jaar weer in unieke vorm tot de voorjaarstrends op het gebied van meubels behoort. Wist u dat u bij Rofra Home de velours bank in alle kleuren kunt bestellen of naar wens in een andere stof? Of dat de houten tafels in allerlei afmetingen beschikbaar zijn en op maat gemaakt kunnen worden? Er zijn eindeloos veel mogelijkheden omdat onze meubels in eigen beheer in Nederland  gemaakt worden. Onze winkelmedewerkers kunnen hier alles over vertellen! Kom langs in één van onze 25 woonwinkels!

Voorjaarsinterieur

voorjaarsinterieur bogata