Hoe creëer je sfeer en opbergruimte? Met landelijke witte buffetkasten of dressoirs. In het interieur is thuisgevoel belangrijk. De smaak qua inrichting is altijd persoonlijk net als de voorkeur voor een sfeer. Iedereen en ook jij vindt het natuurlijk prettig in je eigen huis een aangenaam gevoel te ervaren. Dat bereik je door overbodige spullen uit het zicht te ruimen in een meubelstuk dat meteen je interieur een oppepper geeft. Een witte buffetkast of dressoir in landelijke stijl is dan voor jou een geschikte keuze als je van knusheid, warmte en gezelligheid houdt. Die vind je in het aanbod met wandkasten en dressoirs van Rofra Home.

 

 

 

PRAKTISCHE OPBERGRUIMTE VOOR EEN OPGERUIMD GEVOEL

Wie spullen uit het zicht opbergt in een landelijke witte buffetkast of dressoir krijgt meteen een opgeruimd gevoel. Dat vergroot het comfort dat je in je eigen huis ervaart. Bovendien geniet je nog meer van je interieur dat dan helemaal naar je zin is ingericht. Landelijke witte buffetkasten en dressoirs nemen ruimtelijk gezien doorgaans een grote plek in het interieur in. Daarom is het van belang om met de grootte rekening te houden en natuurlijk met de gewenste opbergruimte. Een wandkast in een landelijke stijl past als blikvanger in verschillende soorten interieurs. Misschien heb je de inrichting helemaal landelijk samengesteld of heel modern en wil je wat meer sfeer en gezelligheid creëren.

 

 

 

HOE KIES JE DE IDEALE LANDELIJKE WITTE BUFFETKAST OF DRESSOIR?

De landelijke witte buffetkasten zijn in verschillende afmetingen verkrijgbaar. Het verschil met een dressoir is dat een buffetkast doorgaans wat hoger is. In een buffetkast in landelijke stijl is het ideaal om bijvoorbeeld een fraai servies te plaatsen. Heb je een boerenbontservies? Dat staat helemaal prachtig in een buffetkast. Wil je juist veel spullen helemaal uit het zicht ruimen en geef je de voorkeur aan een lage kast? Dan ligt de keuze voor een dressoir weer voor de hand, waarop je overigens leuke woonaccessoires en decoraties kunt neerzetten. Rofra Home heeft voor jou de ideale witte landelijke buffetkast of dressoir beschikbaar.