Gecapitonneerde eetkamerstoelen en banken als blikvanger

Gecapitonneerde eetkamerstoelen en banken als blikvanger

GECAPITONNEERDE EETKAMERSTOELEN EN BANKEN ALS BLIKVANGER

Gecapitonneerde eetkamerstoelen en banken hebben een bijzonder fraai design. Zo bijzonder zelfs dat er sprake is van een meubelstuk dat als blikvanger meteen de aandacht trekt. De afwerking is namelijk niet glad en strak.

Bij gecapitonneerde eetkamerstoelen en banken is er sprake van een speciale techniek bij de afwerking. Het is leuk om wat meer te weten over de achtergrond van het capitonneren. Dan heeft u ook wat leuks te vertellen aan anderen die uw nieuwe meubels komen bewonderen.

De traditionele techniek voert al ver terug en de medewerkers van Rofra Home zijn er zeer bedreven in.

GEKNOOPTE EETKAMERSTOELEN EN BANKEN ALS EYECATCHER

Gecapitonneerde eetkamerstoelen en banken hebben een bijzonder fraai ontwerp. Zo bijzonder zelfs dat het meubelstuk meteen de aandacht trekt als eyecatcher. De afwerking is niet glad en strak, maar heeft juist een bijzondere uitstraling.

Bij gecapitonneerde eetkamerstoelen en banken wordt een speciale techniek gebruikt bij de afwerking. Het is interessant om meer te weten te komen over de achtergrond van het knopen. Zo heeft u ook iets leuks te vertellen aan anderen die uw nieuwe meubels komen bewonderen.

De traditionele techniek gaat ver terug en de medewerkers van Rofra Home zijn er zeer bedreven in.

https://m1.rofrahome.nl/media/wysiwyg/austrian.jpg

CAPITONNEREN ALS TRADITIONELE TECHNIEK

De traditionele techniek waaruit nu gecapitonneerde eetkamerstoelen en banken voortkomen, is oorspronkelijk afkomstig uit de leerbewerking en naaikunde. De techniek kan zowel op leer als stof worden toegepast. Dat is handig om te weten als je een specifieke voorkeur hebt voor een eetkamerstoel van stof of een bankstel van leer.

Bij de oorspronkelijke techniek werd het materiaal op een vaste ondergrond genaaid. Dat werd op een dusdanige manier uitgevoerd dat er als het ware een laag van kussentjes ontstond tussen het materiaal en de ondergrond. De kussentjes werden vervolgens gevuld met zacht materiaal, zoals watten.

De traditionele techniek is ook ideaal om toe te passen om een bank een stijlvol uiterlijk te geven, of om eetkamerstoelen een bijzonder fraai design te geven. In het verleden werden gecapitonneerde eetkamerstoelen en banken vooral in klassieke stijl uitgevoerd. Tegenwoordig zijn er ook moderne meubels beschikbaar met een eigentijdse vormgeving.

https://m1.rofrahome.nl/media/wysiwyg/IMG_0590_bewerkt.jpg

NIET ALLEEN VOOR KLASSIEKE INTERIEURS

Misschien denk je dat gecapitonneerde eetkamerstoelen en banken vooral bedoeld zijn voor een klassiek interieur. Maar dat is niet het geval, vooral niet als het gaat om het aanbod van meubels voor de eetkamer en woonkamer dat beschikbaar is bij Rofra Home.

We hebben namelijk zoveel variatie dat de eetkamerstoelen en banken die met een speciale techniek zijn afgewerkt ook passen bij een minimalistisch interieur. In zo'n interieur valt het meubelstuk juist extra op door de bijzondere details die op kleine kussentjes lijken. In een landelijk interieur kan een gecapitonneerd meubelstuk zelfs zorgen voor extra sfeer.

Wil je meer weten over deze techniek of in de praktijk zien wat de verschillende mogelijkheden zijn? Bezoek dan een van onze vele woonwinkels in Nederland. Er is altijd een Rofra Home woonwinkel te vinden bij jou in de buurt.

ROFRA | HOME

Volgende →