Maandelijkse archieven: Augustus 2022

 1. 5 tips voor een nieuwe hoekbank

  5 tips voor een nieuwe hoekbank

  Een hoekbank is in veel woningen een geweldige uitkomst. Ze maken het mogelijk om de ruimte in je woonkamer optimaal te benutten en bieden volop ruimte voor grote gezinnen zodat iedereen om comfortabel kan zitten. Tegelijkertijd werken ze net zo goed voor individuen en stellen die graag lekker languit liggen. Ben je van plan om een nieuwe hoekbank aan te schaffen? Dan zijn er een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. Wij hebben 7 tips voor het kopen van een nieuwe hoekbank op een rijtje gezet! 

  Lees meer »
 2. 10 tips voor het onderhoud

  10 tips voor het onderhoud

  De natuurlijke kenmerken van hout kunnen zich ontwikkelen onder invloed van verandering in de temperatuur, luchtvochtigheid of gebruik en kunnen dan als storend worden ervaren. Bijvoorbeeld piepende deurtjes, stroeve lades, krasjes of kringen in het hout. Dit kan voorkomen worden door de meubels goed te onderhouden. Is het kwaad al geschied? Dan kunnen eenvoudige tips bijdragen aan het behandelen ervan. Lees hieronder onze handige onderhoudstips.

  Lees meer »
 3. Luxe meubels staan voor stijl in het interieur

  Luxe meubels staan voor stijl in het interieur

  Luxe meubels staan voor stijl in het interieur. De klasse die ervan afstraalt, is herkenbaar uit duizenden. Kwaliteit speelt een belangrijke rol in de uitstraling. Ongeacht het type materiaal dat voor luxe meubels wordt gebruikt, moet de kwaliteit ervan perfect zijn.

  Lees meer »