Brighton collectie

Julian Jordan Interieur
Brighton

Onze Brighton collectie is herkenbaar door de rechte armleggers, diepere zit, piping en natuurlijk heerlijk veel kussens. Deze comfortabele meubels zijn heel goed te plaatsen in verschillende woonstijlen! De ruime bank is te combineren met onze andere meubelen uit de Brighton collectie, zo kunt u een loveseat, fauteuil of een hocker combineren bij dit bankstel.

Bepaal zelf de maat, stof en kleur van uw meubelen en vervolgens produceren wij de bank voor u. Benieuwd hoe wij dit doen? Bekijk hier video's uit onze meubelmakerij. De losse kussens kunnen ook naar smaak gekozen worden en of de hoek afsluit met een armlegger.

In onze webshop zijn de standaard uitvoering van de Brighton bank in Douglas stof te bekijken/bestellen. Bestel snel of kom langs in één van onze winkels en stel zelf uw droom bank samen!

Tijdelijk tot €386,- korting!

Speciaal voor deze koude wintermaanden is onze fluweelzachte Brighton collectie in de aanbieding! Wees er snel bij want er zijn een beperkt aantal beschikbaar! Bestel snel in onze webshop een meubel uit de standaard collectie en kies uit 13 verschillende kleuren van de Douglas stof. Onze exclusieve Douglas stof is niet alleen erg zacht maar ook super sterk.  

Heeft u al eens gekeken in het interieur van de bekende Nederlandse DJ Jullian Jordan? Bekijk hier  de foto's. Wilt u graag een Brighton bank maar wilt u liever een andere stof? Of enkel de losse kussens in een andere stof? Er zijn heel veel mogelijkheden! Kom langs in één van onze 25 woonwinkels

 
Brighton collectie:

 

Shoppen: