Herfst

MAAK UW HUIS HERFSTKLAAR

De herfst heeft zijn intrede gedaan. De dagen worden korter en de temperatuur gaat dalen. Waar we in de lente- en zomermaanden het liefst een licht en fris interieur hebben, is de herfst het seizoen van warmte en gezelligheid. Daarom is herfst het ideale seizoen om uw huis een (kleine) make-over te geven. De kaarsjes mogen weer op tafel en de plaids weer op de bank. Benieuwd hoe u met kleine aanpassingen uw interieur herfstklaar kunt maken? U leest het in ons blog!

NATUURLIJKE KLEUREN EN MATERIALEN

De herfstmaanden zijn vaak guur, ruig, nat en koud. Juist in die tijd van het jaar is het fijn om uw interieur van wat warme kleuren te voorzien. Denk hierbij aan de prachtige herfsttinten. Herfsttinten zijn rijke, warme kleuren. Kleuren die je in de natuur tegenkomt. Typische herfstkleuren zijn, aubergine, kastanje, dieprood, groen-, geel- en oranjetinten. Naast natuurlijke kleuren mogen natuurlijke materialen ook zeker niet ontbreken in een herfstinterieur. Natuurlijke materialen kunnen op diverse manieren in uw interieur terugkomen. Denk aan een mooie tak op een schaal met kaarsen, een heerlijk gebreid plaid op de bank of meubels gemaakt van hout of rotan. Wat eigenlijk niet mag ontbreken in een herfstinterieur is een schapenvacht. Een schapenvacht is lekker zacht en warm, ideaal om comfortabel op te zitten of te liggen. Leg het schapenvacht bijvoorbeeld in een heerlijke fauteuil, op de vloer of in de bank. Dit geeft een knusse sfeer aan uw woning.

Herfstinterieur

WARMTE EN GEZELLIGHEID

Wanneer het buiten nat en koud is zoeken we de warmte binnenshuis. Er zijn verschillende manieren om uw huis een warme uitstraling te geven. Denk bijvoorbeeld aan kaarsen, plaids en kussens. Kaarsjes zijn de ideale sfeermakers tijdens koude, donkere dagen. Het staat knus en gezellig en straalt ook nog eens warmte uit. Zet verschillende kaarsen bij elkaar, bijvoorbeeld op een plateau of koop een mooie kandelaar, dit is gelijk een echte eyecatcher. Een plaid is ook een echte herfst must-have. Naast dat het erg leuk staat op bijvoorbeeld de bank of fauteuil, is het ook heerlijk om onder een plaid te kruipen tijdens gure herfstavonden. Vervang uw kussens tijdens het najaar voor kussens in warme herfsttinten of kies voor natuurlijke materialen zoals bont. Kussens van bont hebben een natuurlijke, warme uitstraling en zijn heerlijk zacht. Met deze kleine aanpassingen creëert u in een handomdraai een interieur dat warmte en gezelligheid uitstraalt.

Plaids herfst

LAAT U INSPIREREN

Benieuwd hoe u uw interieur een herfst make-over kunt geven? Kom eens langs in één van onze woonwinkels en laat u inspireren. Onze adviseurs staan daar voor u klaar en helpen u graag bij het maken van de beste keuzes voor uw interieur. Ook kunnen zij u helpen bij het samenstellen van een plateau met kaarsen en decoratie, geheel afgestemd op uw wensen. Of maak vrijblijvend een met één van onze ervaren interieuradviseurs. Zij geven u graag een gedegen en vrijblijvend advies waarbij uw woonwensen centraal staan.

herfst rofra home