Stijlvolle slaapkamer

Een stijlvolle slaapkamer draagt bij aan het fijne gevoel van welbehagen. In de eerste plaats is het belangrijk dat je een goede nachtrust hebt. Bij het openen van de ogen is het dan aangenaam als je om je heen kijkt en een prachtig interieur ziet. Elke dag opstaan is dan geen straf, maar eerder een terugkerend feestje. Met enkele veranderingen is er al een hele andere sfeer en stijl aan te brengen. Bijvoorbeeld met een chique dressboy. Die staat niet alleen prachtig in een stijlvolle slaapkamer, maar is zeker ook functioneel.

 

MEER SFEER EN EXCLUSIVITEIT IN DE SLAAPKAMER 

De slaapkamer is een plek waar sfeer belangrijk is. Je slaapt er niet alleen, maar kijkt er misschien ook televisie. Of leest er ontspannen een boek in een relaxte fauteuil. Om een stijlvolle slaapkamer met sfeer te creëren, is het belangrijk om met kleur en materiaal rekening te houden. Datzelfde geldt voor de verlichting. Een juiste verlichting maakt net het verschil in sfeer. Qua kleur is er altijd met de persoonlijke voorkeur rekening te houden. Dat hoeft niet te betekenen dat alle muren een andere kleur krijgen. Een plaid in een herfstkleur of natureltint over een fauteuil gedrapeerd, geeft al een stijlvolle look. Als de ruimte het toelaat, is het zeker aan te raden om een fauteuil in de slaapkamer neer te zetten. Fauteuils zijn ideaal om te relaxen en te ontspannen om zo na een harde werkdag even een rustmoment te pakken. 

 

Slaapkamer accessoires

EXTRA DECORATIE IN DE SLAAPKAMER 

Een stijlvolle slaapkamer is op allerlei manieren te realiseren. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om voor extra decoratie te kiezen. Wanddecoratie op een lange muur in de slaapkamer staat bijvoorbeeld fantastisch. Of een prachtig schilderij boven het bed of juist tegenover het bed om er iedere keer weer naar te kijken. Schilderijen zijn in allerlei uitvoeringen te verkrijgen. Dat betekent dat het gemakkelijk is om met de persoonlijke voorkeur voor decoratie rekening te houden. Een schilderij moet natuurlijk passen bij het interieur van de slaapkamer. Of een ander type wanddecoratie, want een prachtige spiegel is eveneens een aanwinst voor de slaapkamer. Het is daarbij altijd mogelijk om vanuit een bepaalde stijl veranderingen aan te brengen. Bijvoorbeeld als de voorkeur uitgaat naar stijlvol industrieel, klassiek of modern. Rofra Home heeft alles in huis om je slaapkamer op en top in te richten en om te toveren tot een stijlvol geheel.