Bankstellen

Bankstellen

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 77

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

De collectie banken bij Rofra Home omvat zoveel verschillende stijlen dat er altijd iets bij zit wat bij u past. Of u nu op zoek bent naar een bankstel, hoekbank, loveseat of hocker, wij hebben het. Buiten een groot aantal verschillende modellen kunnen wij uw droombank in diverse maten leveren. Het merendeel van onze banken wordt door onze eigen meubelmakers in Nederland ontworpen, gefabriceerd en gestoffeerd. Zo garanderen wij een ongekende kwaliteit tegen een zeer aantrekkelijke prijs en kunnen wij samen met u de bank van uw dromen samenstellen.

Bankstellen voor comfort in elke stijl

Bankstellen dienen in de eerste plaats om comfortabel in uw eigen huis te ontspannen en te genieten. U kunt zich voorstellen dat een bankstel dat er prachtig uitziet, maar hard en ongemakkelijk aanvoelt niet ideaal is. Er wordt daarom door Rofra Home bij het ontwerpen en samenstellen van de bankstellen extra veel aandacht besteed aan het gewenste comfort. U hoeft zich bij een bank online kopen dan ook niet druk te maken of er wel sprake is van comfort. Dat is namelijk gegarandeerd als het gaat om een bank kopen bij Rofra Home. Met het comfort zit het dus wel goed, maar ook voor wat betreft uw wensen qua stijl, design, kleur en materialen.

Bankstellen kopen met keuze uit ruim aanbod

Met betrekking tot een bank kopen in een van onze filialen of een bank bestellen, geldt dat er sprake is van een ruime keuze. Er is al gezegd dat onze bankstellen optimaal comfort bieden. Qua stijl en vormgeving geldt dat er een grote variatie is in ons aanbod. Dat betekent heel simpel dat u de stijl die u voor ogen heeft, in uw interieur kunt realiseren. Een bankstel kan plaats bieden aan twee, drie of zelfs veel meer personen. U kunt met de samenstelling van uw gezin rekening houden bij een bankstel kopen. Of met het aantal zitplaatsen rekening houden als u vaak en veel visite ontvangt. De kleur en het materiaal zijn uiteraard net als het design persoonsgebonden voorkeuren. U kunt kiezen voor strak en modern, maar ook voor industrieel en stoer. Bekijk bijvoorbeeld eens onze groene banken! Je kunt ook gaan voor extra warm en sfeervol. Voor veel bankstellen geldt dat deze in een andere kleur uitgevoerd kunnen worden. Banken kopen bij Rofra Home is voor iedereen weggelegd als het gaat om aansluiting op de persoonlijke wensen.

Meubels op maat voor u gemaakt

Rofra Home weet als meubelspecialist als geen ander dat als het ideale bankstel is gevonden er toch vaak nog even wat anders wordt gewenst. Het kan dan heel simpel gaan om de kleur, maar eveneens om de toepassing van het materiaal. Meubels worden in ons eigen meubelatelier gemaakt. U profiteert dan ook van het maatwerk dat wij leveren, want vele meubels en bankstellen die al gemaakt zijn, kunnen op basis van uw wensen in een nieuw model gerealiseerd worden. Dat gebeurt bovendien dichtbij. Made in Holland is namelijk waar wij voor staan.