Chesterfield banken

Chesterfield banken

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Chesterfield banken voor het ultieme comfort

Chesterfield banken zorgen voor het ultieme comfort als het gaat om ontspannen en relaxen in uw eigen huis. Comfort is een van de meest belangrijke kenmerken als het gaat om het kopen van een bank. Een Chesterfield bank zit altijd lekker. Een Chesterfield kopen bij Rofra Home betekent dat u ook meteen kiest voor klasse en stijl. Het uiterlijk is qua design en kleur natuurlijk eveneens van belang als het gaat om het kopen van een Chesterfield bank. De stijl neigt naar een klassiek karakter, maar Chesterfield banken passen uitstekend in verschillende woonstijlen. Ook als u een modern interieur heeft, staat deze bank geweldig.

Chesterfield bank kopen met keuze uit diverse uitvoeringen

Chesterfield banken zijn bij Rofra Home in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. U kunt bijvoorbeeld de keuze laten vallen op de echte originele klassieke uitvoering. Er zijn echter ook Chesterfields beschikbaar die van het originele model zijn afgeleid. Dat geeft net even een unieke twist aan het bankstel. Zo kunt u met uw voorkeur rekening houden en uiteraard ook met de kleur. Er zijn dan ook meerdere modellen beschikbaar. Chesterfield wordt als benaming voor een specifieke uitvoering gebruikt. Zo is de bank herkenbaar aan de gecapitonneerde rugleuning en aan de rond vormgegeven zijleuningen. De rugleuning biedt daarbij een optimaal comfort en dat geldt uiteraard ook voor de zitting. U heeft bij ons het voordeel dat er sprake is van een hoge kwaliteit en een betaalbare prijs. Bij een Chesterfield kopen in onze woonwinkel kunt u tips krijgen voor het onderhoud van het leder.

Made in Holland met Engelse stijl

De Engelse stijl is typerend voor de Chesterfield banken die wij in onze Made in Holland collectie hebben opgenomen. Deze meubelstijl dateert al vanuit de achttiende eeuw, maar het design is onverminderd populair gebleven. U kunt bij het kopen van een Chesterfield bank bij Rofra Home op maatwerk rekenen indien u bijvoorbeeld een andere kleur in gedachten heeft. In onze woonwinkels kunt u bovendien profiteren van de deskundigheid van onze interieuradviseurs die u graag helpen bij het maken van een keuze. Indien u online en Chesterfield wilt kopen, staat bij het bankstel de beschikbaarheid vermeld. Of er staat vermeld dat u contact op kunt nemen met ons winkelpersoneel over de levertijd van de Chesterfield bank.