2-zits banken

2-zits banken

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Een tweezitsbank is ideaal om alleen of met zijn tweetjes heerlijk op te relaxen. Lekker onderuit gezakt zitten om gezellig televisie te kijken of even ontspannen een boek te lezen. Het comfort is naast het design een van de belangrijkste eigenschappen waar een 2 zits bank aan moet voldoen. Als je bij Rofra home een tweepersoonsbank aanschaft, ben je in elk geval verzekerd van optimaal comfort en van een origineel design. Wij bieden een ruime collectie met 2 zits banken, zodat je altijd de perfecte tweezits bank voor jouw woonkamer kunt aanschaffen om vele jaren van te genieten.

 

Tweepersoons bank kopen met keuze uit gevarieerde collectie

Het bijzondere aan de gevarieerde collectie van Rofra Home is dat deze met de grootste zorg en aandacht is samengesteld, met veel diversiteit in stijl, materiaal en kleur. Daardoor kun je jouw persoonlijke wensen als uitgangspunt nemen om een keuze te maken uit de originele collectie met 2 zits banken. Je kunt een modern vormgegeven 2 zits bank aanschaffen of voor een meer klassieke of romantische stijl kiezen. Het materiaal bepaalt mede de uitstraling. Een leren tweezitsbank geeft je interieur een andere look mee dan een bank van ribstof of een bank die met een fluwelen stof is uitgevoerd. Het design speelt eveneens een belangrijke rol; landelijk, eigentijds, klassiek of romantisch, het is allemaal mogelijk. Ook op het gebied van kleuren kun je echt alle kanten op. Uiteraard kun je ook rekening houden met de prijsklasse die je in gedachten hebt voor jouw ideale tweezitsbank.

 

Made in Holland door Rofra Home

Het grootste deel van de collectie van Rofra Home is Made in Holland. De 2 persoons bank van jouw voorkeur kan daarom ook verder naar wens aangepast worden. Bijvoorbeeld met betrekking tot de uitvoering in stof of kleur. Dat kan doordat de productie in eigen beheer in het meubelatelier van Rofra Home plaatsvindt. Wij willen met deze service graag aan jouw persoonlijke wensen tegemoet komen bij de aanschaf van een tweepersoons bank. Je kunt altijd vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden of een van onze woonwinkels bezoeken. Onze interieurstylisten zijn je graag van dienst en stellen graag samen met jou de tweezitsbank van je dromen samen! 

 

Ja, ik heb interesse in een 2 zits bank van Rofra Home!

Heb je al een mooie 2 persoons bank op het oog? Dan kun je deze veilig, snel en gemakkelijk online bestellen. Maar als meubelspecialist met meer dan 40 jaar ervaring weten we bij Rofra Home dat veel mensen het fijn vinden om eerst rustig verschillende modellen uit te proberen, zodat ze kunnen kijken wat ze het meest comfortabel vinden. Dat kan bij een van onze tientallen woonwinkels die verspreid door Nederland zijn gevestigd. Je bent natuurlijk ook van harte welkom als je gewoon lekker inspiratie wilt opdoen voor je interieur! Als je vragen hebt maar op het moment niet in de gelegenheid bent om langs te komen, neem dan even contact op. De medewerkers van onze klantenservice zijn zowel telefonisch als per email bereikbaar en staan je graag te woord!