Landelijke Banken

Landelijke Banken

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Een landelijk interieur is niet compleet zonder een mooie landelijke bank. Het maakt niet uit of u nu gaat voor de doordachte eenvoud van Scandinavisch design of de knusse gezelligheid van een American country home, als het op landelijke banken aankomt bent u bij Rofra Home aan het goede adres. Ontdek de mogelijkheden online of kom langs bij een van onze woonwinkels!

Wat maakt een bank landelijk?

De landelijke interieurstijl is vrij breed en kan, afhankelijk van de geografische locatie die ter inspiratie dient, verschillende kanten opgaan. Over het algemeen worden alle landelijke interieurs gekenmerkt door functionele en eenvoudige meubels, natuurlijke materialen, weinig tot geen ornamentatie, ingetogen kleuren en volop ruimte voor vintage elementen. Het geheel straalt een bepaalde rust uit die in weinig andere interieurstijlen terug te vinden is. Wanneer we dit vertalen naar zitmeubelen dan kunt u bijvoorbeeld denken aan een grote, comfortabele hoekbank met een stoffen bekleding en sierkussens in verschillende texturen. Maar ook een stoere leren bank – eventueel met capitonnage – leent zich doorgaans uitstekend voor een landelijk interieur.

Onze unieke collectie landelijke banken

Van landelijke hoekbanken tot eetbanken en van een bankstel met een landelijke fauteuil tot een loveseat; in de uitgebreide collectie landelijke banken van Rofra Home vindt u ongetwijfeld iets naar uw smaak! Het grootste deel van onze banken in landelijke stijl wordt in Nederland ontworpen en vervaardigd. Op die manier kunnen wij een ongeëvenaarde kwaliteit tegen een bijzonder scherpe prijs garanderen. Heeft u specifieke wensen met betrekking tot de bekleding, materialen en/of afmetingen van uw nieuwe landelijke bank? Maatwerk is voor ons geen enkel probleem! Kom gerust eens bij ons langs. We helpen u graag om uw droombank samen te stellen!

Ja, ik heb interesse in een landelijke bank van Rofra Home!

Heeft u al een mooie landelijke bank op het oog, dan kunt u deze gemakkelijk online bestellen. Wilt u onze collectie banken graag eerst van dichtbij bekijken en rustig proefzitten? Breng dan vooral eens een bezoek aan een van de filialen van Rofra Home! Onze woonwinkels zijn door heel Nederland te vinden, dus we zijn altijd in de buurt.