Eetbanken

Eetbanken

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Wil je eens iets anders dan standaard eetkamerstoelen? Dan is een eetkamerbank zeker het overwegen waard! Eetkamerbanken geven je eetkamer of eethoek een bijzondere sfeer en vormen de basis van stijlvol comfort. De eetkamerbank kent een steeds groter wordende populariteit. Sinds de opkomst van eetkamerbanken als trend in het interieur van de eetkamer is er veel meer keuze gekomen. Ook Rofra Home heeft zich toegelegd op het ontwerpen en produceren van eetkamerbanken in verschillende stijlen en van uiteenlopende materialen. Bekijk ons actuele aanbod en laat je inspireren door de mooiste modellen!

 

Wat zijn de voordelen van een eetkamerbank?

Een eetkamerbank aan de eettafel biedt meerdere voordelen. Om te beginnen zorgt een eetkamerbank voor een optimaal comfort. Ze bieden meer ruimte dan traditionele eetkamerstoelen; als je onverwachts bezoek krijgt kunnen er makkelijk extra mensen aanschuiven!

Daarbij is een eetkamerbank heel eenvoudig combineren met eetkamerstoelen. Deze kunnen dezelfde stijl hebben, maar ook net even wat anders zijn uitgevoerd. Het is heel populair om aan de ene kant van de eettafel een eetbank te plaatsen en aan de andere zijde eetstoelen. Als je een grote eetkamer met veel ruimte hebt kun je echter ook overwegen om de keuze te maken voor twee eetkamerbanken. De complete set kan dan bijvoorbeeld een prominente plaats innemen in het midden van de eetruimte. Dat maakt het tot een originele blikvanger. Afhankelijk van de beschikbare ruimte en de manier waarop deze is ingedeeld, zijn er natuurlijk nog meer manieren waarop eetkamerbanken een plekje kunnen krijgen. Er zijn in elk geval volop mogelijkheden!

 

Onze unieke collectie eetkamerbanken

Rofra Home biedt een zeer divers assortiment met eetkamerbanken voor elke interieurstijl. Je kunt bij ons dan ook een eetkamerbank vinden die perfect op jouw wensen met betrekking tot stijl, design, materiaal en uiteraard kleur. Onze collectie met eetkamerbanken wordt bovendien steeds verder uitgebreid met nieuwe designs. Ons online assortiment geeft al een aardige impressie van de mogelijkheden. Het is echter goed om te weten dat eetkamerbanken op maat laten maken ook tot de mogelijkheden behoort. Wil je bijvoorbeeld een eetkamerbank in een bepaalde kleur of gemaakt van een specifiek materiaal? Onder het predicaat Made in Holland leveren wij eetkamerbanken op maat. Rofra Home heeft de productie van haar eetkamerbanken namelijk volledig in eigen beheer.

 

Hoe kies ik mijn ideale eetkamerbank?

Welke eetkamerbank voor jouw interieur het meest geschikt is? Dat kan soms nog best lastig te bepalen zijn! Het is aan te raden om bij het maken van een keuze rekening te houden met de bestaande stijl en sfeer in het interieur. Of, als je van plan bent alles compleet om te gooien, met de toekomstige stijl en sfeer. Een leren eetkamerbank met een zwart metalen onderstel staat bijvoorbeeld geweldig in een industrieel interieur, terwijl een eetkamerbank van hout een mooie aanwinst is voor een landelijke woonstijl. Wil je graag een exclusieve uitstraling creëren, dan kun je kiezen voor een model met een gecapitonneerde rugleuning.

 

Ja, ik wil een eetkamerbank kopen bij Rofra Home!

Wil je een eetkamerbank kopen, dan slaag je altijd bij Rofra Home. Wil je graag proefzitten of heb je interesse in een eetbank op maat? Je bent van harte welkom om langs te komen in een van onze woonwinkels. Hier kun je tevens terecht wanneer je behoefte hebt aan een deskundig en vrijblijvend advies op maat!