Eetbanken

Eetbanken

Eetkamerbanken geven uw eetkamer een bijzondere sfeer en vormen de basis voor stijlvol comfort. De eetkamerbank kent een steeds groter wordende populariteit. Sinds de opkomst van eetkamerbanken als trend in het interieur van de eetkamer is er veel meer keuze gekomen. Ook Rofra Home heeft zich toegelegd op het ontwerpen en produceren van eetkamerbanken in verschillende stijlen en van uiteenlopende materialen. U kunt bij ons dan ook een eetkamerbank vinden die precies aansluit bij uw voorkeur voor een specifieke stijl, design, materiaal en uiteraard kleur. Onze collectie met eettafel banken groeit steeds verder met regelmatig nieuwe designs.

Voordelen van eetkamerbanken

Een eetkamerbank in de eetkamer biedt meerdere voordelen. Eettafel banken zorgen voor extra gezelligheid en creëren een ruimtelijke sfeer. Bovendien ervaart u optimaal comfort bij het zitten op de eetkamerbanken van Rofra Home. Een extra voordeel is dat u heel eenvoudig een eetkamerbank kunt combineren met eetkamerstoelen. Deze kunnen dezelfde stijl hebben, maar ook net even wat anders zijn uitgevoerd. Het is heel populair om aan de ene kant van de eettafel een eetbank te plaatsen en aan de andere zijde eetstoelen. Indien u een grote eetkamer heeft met veel ruimte is het echter ook te overwegen om de keuze te maken voor twee eetkamerbanken. De complete set kan dan bijvoorbeeld een prominente plaats innemen in het midden van de eetruimte. Dat maakt het tot een originele blikvanger. Er zijn meerdere manieren waarop de eetkamerbanken een plekje kunnen krijgen. De keuze is daarbij uiteraard afhankelijk van de ruimte en van de mogelijkheden die er worden geboden.

Welke eettafel bank is voor uw interieur het meest geschikt?

Rofra Home biedt een diversiteit aan mogelijkheden als het gaat om het maken van een keuze voor een van de eetkamerbanken. Het is aan te raden om bij het maken van een keuze rekening te houden met de bestaande stijl en sfeer in het interieur. Of als u van plan bent een metamorfose door te voeren rekening te houden met de toekomstige stijl en sfeer. Bij een eetkamer die landelijk is ingericht, zijn er meerdere opties beschikbaar. Het is bijvoorbeeld mogelijk om voor een eetkamerbankje van hout te kiezen. Hiermee wordt de landelijke stijl nog meer benadrukt doordat er sprake is van natuurlijke materialen. Of u kunt de landelijke sfeer meer exclusief maken door voor een stijlvolle uitvoering van een eetkamerbank te kiezen.

Made in Holland en productie in eigen beheer

Bij Rofra Home slaagt u altijd in de aanschaf van een eettafel bank. Naast de zichtbare collectie die aangeboden wordt, is het namelijk ook mogelijk om eetkamerbanken op maat te laten maken. Het predicaat Made in Holland is op onze meubelen van toepassing, waarbij de productie volledig in eigen beheer is. Wilt u een eetkamerbank in een bepaalde kleur of gemaakt van materiaal van uw voorkeur? Rofra Home heeft een eigen meubelatelier waar de eetbanken op maat gemaakt kunnen worden. Als u uit de bestaande collectie met eetkamerbanken geen keuze kunt maken, nodigen wij u uit om langs te komen in één van onze winkels. Onze winkelmedewerkers ontvangen u graag en geven u een vrijblijvend advies!

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Je hebt 1 product in de vergelijking Alles wissen Vergelijken