Eetkamerstoelen

Eetkamerstoelen

Eetkamerstoelen worden in ons aanbod in elke stijl aangeboden, zodat er voor ieder interieur een passende keuze gemaakt worden. U profiteert bovendien van de uitstekende kwaliteit die door Rofra Home gegarandeerd wordt. Er wordt niet alleen veel aandacht besteed aan het design bij het ontwerpen en produceren van eetkamerstoelen. Wij vinden het namelijk ook belangrijk dat wij u eetstoelen kunnen bieden die comfortabel zijn om op te zitten. De veelzijdigheid is zo groot dat de kans ook groot is dat u slaagt in het maken van een keuze uit ons aanbod.

Eetkamerstoelen van stof of leer in iedere kleur

U kunt met uw voorkeur voor een bepaald materiaal rekening houden. Wij leveren namelijk leren eetkamerstoelen, maar ook eetstoelen met een zitting van stof. Bovendien is er op het gebied van kleur veel mogelijk. Daarnaast is er nog variatie in het materiaal dat voor de onderstellen wordt gebruikt. Bijvoorbeeld hout of metaal. Een combinatie van leer en metaal geeft weer een hele andere uitstraling dan een combinatie van hout en leer. Verder zijn er keuzes ten aanzien van de hoogte van de zitting en bijvoorbeeld de aanwezigheid van armleuningen. Als u al een eettafel heeft, kunt u op basis daarvan een keuze maken uit ons aanbod met eetkamerstoelen. Wij hebben een standaardcollectie beschikbaar met een uniek aanbod. Vrijwel elke eetstoel kan naar uw wens worden aangepast.

‘Made in Holland’ eetstoel op maat gemaakt

Wij bieden u het unieke concept van een ‘Made in Holland’ eetkamerstoel die volledig op maat kan worden gemaakt. Dat is namelijk de kracht van Rofra Home. Wij voeren alles in eigen beheer uit met onder meer een eigen meubelmakerij, stoffeerderij en spuiterij. Uw wensen vertalen wij naar het design dat u wenst in het materiaal waar uw voorkeur naar uitgaat. U kunt uiteraard eerst de collectie online bekijken of besluiten naar een van onze woonwinkels te komen. In Nederland zijn meerdere woonwinkels van Rofra Home gevestigd en hier bent u uiteraard van harte welkom. Dat laten wij u graag blijken door de koffie vast voor u klaar te zetten.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 41

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 41

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Je hebt 1 product in de vergelijking Alles wissen Vergelijken