Eetkamerstoelen

Eetkamerstoelen

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Ben jij op zoek naar een set nieuwe eetkamerstoelen? Neem dan een kijkje in de indrukwekkende collectie van Rofra Home! Wij hebben eetkamerstoelen in verschillende stijlen, zodat er voor elk interieur een passende keuze gemaakt worden. Je profiteert bovendien van de uitstekende kwaliteit die door Rofra Home gegarandeerd wordt. Er wordt niet alleen veel aandacht besteed aan het design bij het ontwerpen en produceren van eetkamerstoelen. Wij vinden het namelijk ook belangrijk dat wij je eetstoelen kunnen bieden die comfortabel zijn om op te zitten.

 

Eetkamerstoel kopen: waar moet je op letten?

Als je al een eettafel hebt, kun je op basis daarvan een keuze maken uit ons aanbod met eetkamerstoelen. Zo kun je het aantal eetstoelen afstemmen op het formaat van de tafel. Kies je voor eetkamerstoelen met armleuningen, kijk dan goed naar of het mogelijk is om de stoelen onder de tafel te kunnen schuiven wanneer ze niet in gebruik zijn; dit is met name in kleinere eethoeken vaak wel gewenst.

 

Onze unieke collectie eetkamerstoelen

Rofra Home biedt een unieke collectie met eetkamerstoelen in vele soorten en maten. Er zijn diverse materialen en kleuren beschikbaar. Wij leveren leren eetkamerstoelen, maar ook eetstoelen met een zitting en/of rugleuning van stof. Bovendien is er op het gebied van kleur veel mogelijk. Wil je graag grijze eetkamerstoelen of gognac kleur leren eetkamerstoelen? Alles is mogelijk! Daarnaast is er nog variatie in het materiaal dat voor de onderstellen wordt gebruikt, bijvoorbeeld houten eetkamerstoelen of metaal. Een combinatie van leer en metaal geeft weer een hele andere uitstraling dan een combinatie van leer en hout. Heb je een leuke bar in de keuken? Bekijk dan onze barkrukken eens! Heb je maar slechts plek voor een kleine barkruk? Bekijk dan hier onze krukjes!

 

Eetkamerstoel op maat laten maken?

Spreekt ons aanbod je aan maar heb je specifieke wensen met betrekking tot bijvoorbeeld de materialen of de bekleding? Vrijwel elke eetstoel kan naar jouw wensen worden aangepast! De meeste stoelen van Rofra Home zijn namelijk vervaardigd vanuit ons Made in Holland concept. Wij beschikken over een eigen meubelmakerij, stoffeerderij en spuiterij waar we de productie in eigen beheer uitvoeren, wat het makkelijk maakt om te voldoen aan jouw individuele wensen. Neem gerust even contact op voor meer informatie over de mogelijkheden van maatwerk.

 

Ja, ik wil eetkamerstoelen kopen bij Rofra Home!

Een nieuwe eetkamerstoel kopen doe je bij Rofra Home heel gemakkelijk online. Je kunt echter ook bij ons komen proefzitten! Er zijn verspreid door Nederland meerdere woonwinkels van Rofra Home gevestigd en hier ben je uiteraard van harte welkom. Dat laten wij graag blijken door de koffie vast voor je klaar te zetten.