Loungebanken

Loungebanken

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Loungebanken om steeds weer heerlijk te relaxen

Loungebanken worden speciaal ontworpen om heerlijk op te relaxen. Loungen is ook wel het goede woord daarvoor, waar u uiteraard een eigen invulling aan kunt geven. Het is heerlijk om thuis optimaal te kunnen ontspannen. Een lounge bank is daarvoor een uitstekende keuze. Niet alleen omdat er zoveel comfort geboden wordt en u er languit op kunt liggen. Een loungebank staat nu eenmaal prachtig in het interieur. U profiteert dus van meerdere voordelen als de keuze valt op een loungebank kopen. Rofra Home komt u daarbij tegemoet door een divers aanbod te presenteren. Zo ziet uw interieur er straks met de aanschaf van een van de loungebanken fantastisch uit.

Loungebank kopen met keuze uit kleur, design en afmeting

De loungebanken in ons assortiment bieden u veel keuze. Bijvoorbeeld ten aanzien van de afmeting en het aantal beschikbare zitplaatsen dat de lounge bank biedt. Of met betrekking tot het design, zoals, klassiek, romantisch of modern. Verder wordt u de keuze geboden uit verschillende materialen. Een loungebank van leer zorgt voor een andere uitstraling dan wanneer er sprake is van een uitvoering in stof. Uw bestaande interieur kunt u als uitgangspunt nemen om rekening te houden met de stijl, kleur en het materiaal. Indien u het prettig vindt om daarin geadviseerd te worden, kunt u op de service van onze interieurstylisten rekenen. In elke woonwinkel van Rofra Home zijn er deskundige medewerkers beschikbaar die u kunnen bijstaan in het maken van een keuze. Daarmee krijgt u de garantie de ideale loungebank te kopen.

Lounge banken op maat voor u gemaakt

Rofra Home biedt u een unieke service met de mogelijkheid loungebanken op maat samen te stellen. Dat betekent in de praktijk dat een groot deel van de collectie met lounge banken naar uw persoonlijke wensen uitgevoerd kunnen worden. Bijvoorbeeld als het gaat om de uitvoering in een specifieke kleur of als u de voorkeur heeft voor een ander materiaal voor de ideale loungebank. Made in Holland is waar wij met de meubelcollectie voor staan. U kunt dan ook op kwaliteit van Nederlandse bodem rekenen. De loungebanken worden in ons eigen meubelatelier op een ambachtelijke manier gemaakt. Kom proef zitten in een van onze woonwinkels of plaats uw bestelling online.