Sofa's

Sofa's

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 29

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Sofa voor het ultieme relaxgevoel

Een sofa van Rofra Home staat garant voor het ultieme relaxgevoel. Er is bij de vervaardiging van sofa’s met alle belangrijke aspecten rekening gehouden. Het bieden van het ultieme comfort is daar een van. Daarnaast is er uiteraard aandacht besteed aan het design en aan de bekleding. U kunt heerlijk wegzakken in een sofa en op een aangename manier ontspannen. Bijvoorbeeld door gezellig televisie te kijken of een boek te lezen, maar u kunt natuurlijk ook eventjes de ogen dichtdoen na een drukke dag te hebben beleefd. Of u kunt gewoon rechtop zitten en gezellig een kopje koffie drinken met visite. Sofa’s zijn wat dat betreft multifunctioneel te noemen en onze gevarieerde collectie komt aan vele wensen tegemoet.

Sofa kopen die perfect aansluit op uw wensen

U kunt door de breed samengestelde meubelcollectie bij Rofra Home altijd een sofa kopen die perfect bij uw wensen aansluit. De sofa’s zijn namelijk in allerlei soorten beschikbaar. Bijvoorbeeld als een driezitter, maar ook als een hoekbank. De stijl is afhankelijk van het design, kleur en gebruikte materialen. Ribstof  is een voorbeeld van comfortabel materiaal dat een gezellige en landelijke sfeer creëert. Een lederen sofa  geeft uw interieur een luxe uitstraling en een klassiek vormgegeven sofa sluit uiteraard op een perfecte manier aan op een klassiek samengesteld interieur. Er zijn ook stoffen sofa’s beschikbaar in de collectie met keuze uit verschillende ontwerpen. U kunt dus rekening houden met het gewenste aantal zitplaatsen, afmeting van de sofa, stof, kleur en met het ontwerp.

Maatwerk bij Rofra Home met Made in Holland design

Meubels in onze collectie, zoals sofa’s kunnen op maat gemaakt worden. Dat kan doordat wij een eigen meubelatelier hebben en een Made in Holland design voeren. Als u in onze collectie een sofa aantreft die geheel naar uw wens is qua ontwerp en stijl, maar die u liever in een andere kleur ziet, laat het dan weten aan Rofra Home. U kunt naar een van onze woonwinkels komen of telefonisch contact opnemen om meer informatie te vragen. Vrijwel alle sofa’s worden in eigen beheer vervaardigd en zijn naar uw wensen aan te passen. Als u een woonwinkel van Rofra Home bezoekt, heeft u het voordeel dat u de sofa’s in het echt kunt bekijken en kunt proef zitten. U kunt ook een sofa online bestellen, want wij garanderen het ultieme comfort.