3-zits banken

3-zits banken

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Driezitsbanken zijn zonder twijfel de meest aantrekkelijke banken voor de woonkamer. Ze zijn niet te klein en niet te groot, en bieden wat perfect positionering veel meer flexibiliteit dan bijvoorbeeld een hoekbank. Is jouw huidige bank aan vervanging toe of ben je nog op zoek naar een mooi exemplaar voor in je nieuwe interieur? Neem op je gemak een kijkje in de unieke 3 zitsbank collectie van Rofra Home en laat je inspireren!

 

Waarom kiezen voor een 3 zitsbank?

Er zijn natuurlijk uitzonderingen, maar in de meeste huishoudens is het formaat van een 3 zits bank perfect; ze bieden voldoende zitplekken zonder de complete ruimte te overweldigen. Wanneer een full-size 3-zitsbank nét iets te groot is, kun je voor een 2,5 zitsbank gaan. En wanneer je er de ruimte voor hebt, kun je een bankstel kiezen dat bestaat uit een 3 zits bank en een 2 zitsbank of een 1,5 zitsbank, ook wel een love seat genoemd. Een andere optie is om een 3-zitsbank te combineren met een comfortabele fauteuil; met dezelfde bekleding of juist in een contrasterende kleur. De mogelijkheden zijn eindeloos!

 

Onze unieke 3 zits bank collectie

Rofra Home biedt een indrukwekkende 3 zitsbank collectie. We hebben diverse modellen in uiteenlopende stijlen, met een bekleding van stof, velours of leer. Voor veel van onze 3 zitsbanken is tevens een bijpassende hocker verkrijgbaar. Heb je een mooi model gezien maar ben je niet zo weg van de kleur? Dan is het goed om te weten dat de meeste 3 zitsbanken in verschillende kleuren geleverd kunnen worden. Omdat onze banken in eigen beheer worden vervaardigd is er aanzienlijk meer mogelijk dan bij veel andere woonwinkels. Waarom zou je genoegen nemen met een 3 zits bank die toch niet helemaal naar wens is? Vraag gerust naar de mogelijkheden van maatwerk! We laten je graag zien welke stof- en leersoorten we op voorraad hebben en in welke kleuren deze beschikbaar zijn. 

 

Ja, ik wil een 3 zits bank kopen bij Rofra Home!

Een nieuwe 3 zits bank kopen doe je natuurlijk niet bij de eerste de beste. Het is immers een investering waar je meerdere jaren plezier van wilt hebben. Heb je een mooie 3 zits bank uit onze collectie op het oog? Dan nodigen we je graag uit om langs te komen bij een van onze woonwinkels, zodat je op je gemak kunt proefzitten en een weloverwogen keuze kunt maken. Ben je er al uit, dan kun je de 3 zitsbank van je keuze ook direct online bestellen. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je ons altijd even bellen of mailen. We helpen je graag verder!