Hockers

Hockers

Hockers zijn multifunctioneel en staan bovendien prachtig in uw interieur. Een hocker kopen, betekent dat u kiest voor praktisch design. Zo kan het meubelstuk als comfortabele voetenbank dienen, maar kunt u de hocker bij een bank ook als een tafeltje gebruiken. Bijvoorbeeld door er een leuk dienblad op te plaatsen, waar de kopjes of glazen stabiel op kunnen staan. Daarnaast is een bank hocker natuurlijk ideaal om als extra zitplaats te dienen. Hockers zijn dus inderdaad echt multifunctioneel en u kunt bij een hocker kopen rekening houden met meerdere persoonlijke wensen. Misschien bent u wel op zoek naar een origineel voetenbankje of op zoek naar een hocker voor bij uw bank.

Hocker kopen die past bij uw interieur

Rofra Home biedt u het voordeel dat er een breed aanbod van hockers beschikbaar is. Door de variatie kunt u met uw voorkeur voor een bepaalde grootte rekening houden net als met de stof en de kleur. Er zijn bijvoorbeeld originele leren voetenbankjes in ons assortiment beschikbaar, maar u kunt ook een hocker kopen die als het ware een verlengstuk wordt van uw bank. Ook de stijl is belangrijk als u een keuze maakt uit het aanbod met hockers. In een klassiek interieur past een bank hocker die eveneens in een klassieke stijl is uitgevoerd. Of misschien bent u wel op zoek naar een echte eyecatcher die uw moderne interieur net een vleugje extra originaliteit geeft. Voor wat betreft de uitvoering geldt dat er diverse soorten zijn te onderscheiden, zoals een voetenbank van leer, maar ook een rieten hocker en hockers van stof. U kunt dus met vele wensen rekening houden om tot de ideale keuze te komen.

Made in Holland

Made in Holland is het karakter dat wij meegeven aan de hockers die in ons eigen meubelatelier in Nederland worden vervaardigd. Onze meubelcollectie met hockers is al origineel en gevarieerd van samenstelling. U kunt er echter ook voor kiezen om een voetenbank in een andere kleur of andere stof door Rofra Home te laten uitvoeren. Bovendien kiest u bij het kopen van een hocker bij Rofra Home voor betaalbare kwaliteit. U kunt een bank hocker online bestellen, maar ook naar een van onze woonwinkels komen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Je hebt 1 product in de vergelijking Alles wissen Vergelijken