Chaise longues

Chaise longues

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Chaise longue voor het grootste comfort

Een chaise longue biedt het grootste comfort om te ontspannen in uw eigen interieur. U kunt er namelijk met de benen gestrekt op zitten. Dat kan uiteraard ook op een gewone bank, maar een chaise longue is speciaal ontworpen om de benen te ondersteunen. Het comfort is dus ideaal, maar ook voor wat betreft de uitstraling mag u veel van chaise longues verwachten. Het geeft uw interieur namelijk een heel ander aanzien als er bijvoorbeeld een chaise longue bank in staat. Het is een meubelstuk dat tot de verbeelding spreekt en zorgt voor een exclusieve uitstraling in uw interieur.

Chaise longue bank kopen

Bij het kopen van een chaise longue is het mogelijk om met meerdere voorkeuren rekening te houden. U kunt bijvoorbeeld een chaise longue kopen die voor een persoon geschikt is om op plaats te nemen. Of u kunt uw oog laten vallen of een chaise longue bank, waarop plaats wordt geboden aan meerdere personen. Het hangt er maar net vanaf waarnaar u precies op zoek bent. Bovendien speelt de ruimte in het interieur daarbij eveneens een rol. Een chaise longue voor één persoon kan een prima aanvulling zijn om extra relaxcomfort in het interieur te creëren. Een chaise longue bank kan de plaats innemen van de bank die u nu in de woonkamer heeft staan. Verder kunt u met andere aspecten rekening houden, zoals met het soort stof, design en de kleur. De combinatie van deze kenmerken bepalen de sfeer in het interieur.

Andere kleur of andere stof?

Chaise longues worden aangeboden in verschillende uitvoeringen, maar u heeft bij Rofra Home nog meer keuze. Made in Holland is van toepassing op onze meubelcollectie en dat houdt onder meer in dat de meubels naar smaak kunnen worden aangepast. Er is namelijk sprake van productie in eigen beheer in ons meubelatelier. Misschien wilt u een chaise longue in een andere stof of in een andere kleur uitgevoerd hebben. Dat regelt Rofra Home graag voor u, zodat u een chaise longue kunt kopen die helemaal perfect staat in uw interieur. De interieurstylisten in onze woonwinkels zijn u graag van dienst.