Salontafels

Salontafels

U heeft een ruime keuze uit salontafels die bijzonder en uniek zijn. Het materiaal in combinatie met de kleur en uiteraard het design bepaalt het karakter van de salontafel. Wij hebben ervoor gekozen om de salontafels online aan te bieden met een grote variatie in ontwerpen. Dat maakt de keuze bij een salontafel kopen voor u gemakkelijker. U houdt namelijk vanaf het eerste moment heel simpel met uw eigen wensen en voorkeuren rekening. Bijvoorbeeld door uit te gaan van het bestaande interieur in de woonkamer en daar de keuze voor een salontafel op aan te passen. Of door een tafel te kopen om vervolgens daar de rest van het interieur weer op af te stemmen. Zo zijn er allerlei variaties mogelijk.

Salontafels online te bestellen

Rofra Home maakt het iedereen graag zo gemakkelijk mogelijk. Dat is dan ook een reden dat wij de mogelijkheid bieden een salontafel online te bestellen. De beschikbaarheid wordt bij de salontafel van uw keuze getoond. Zo weet u direct of de tafel van uw voorkeur op voorraad beschikbaar is en snel geleverd kan worden. U kunt bij ons salontafels kopen op de manier die u wenst. Wilt u bijvoorbeeld de salontafels in het echt ervaren? Dan komt u gewoon naar een van onze vele woonwinkels die verspreid in Nederland zijn gelegen. Of heeft u al een salontafel op het oog uit het online aanbod, maar voldoet deze net niet helemaal aan uw smaak? Weet dan dat Rofra Home vrijwel het complete aanbod met meubels op persoonlijke wensen kan afstemmen.

´Made in Holland´ salontafel

Made in Holland. Daar staat Rofra Home ook met het aanbod van salontafels voor. Wij werken ambachtelijk en creëren in onze eigen meubelmakerij voor u de ideale salontafel. Heeft u een leuke tafel gezien, maar is deze te groot voor uw interieur? Vraag dan gerust naar de mogelijkheden om de salontafel van uw voorkeur met andere afmetingen te vervaardigen. Of is er sprake van een voorkeur voor ander materiaal? Ook daarin kunnen wij veel voor u betekenen. Profiteer van onze werkwijze en laat uw perfecte salontafel door ons maken. U kunt langskomen wanneer u wenst. Bovendien zijn op zondag vrijwel alle filialen geopend.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 20

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 20

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Je hebt 1 product in de vergelijking Alles wissen Vergelijken