Bijzettafels

Bijzettafels

Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Bijzettafels maken steeds vaker deel uit van het interieur. Ze nemen niet veel ruimte in beslag maar bieden wel heel veel praktisch gemak. Je kunt ze naast je bankstel neerzetten, of bij je favoriete fauteuil. Of elders in huis gebruiken als tafeltje voor planten of woondecoratie. De veelal lichte en compacte designs maken ze doorgaans makkelijk te verplaatsen, zodat je ze neer kunt zetten op de plek waar er op dat moment behoefte aan is. Dat is ook ideaal voor feestjes of als er veel visite komt. Ben jij nog op zoek naar een bijzettafel met een origineel design? Bekijk dan de collectie van Rofra Home!

 

Onze unieke collectie bijzettafels

Bijzettafels die door Rofra Home worden gemaakt en aangeboden, beschikken altijd over een origineel design. Onze bijzettafels zijn verkrijgbaar in uiteenlopende stijlen, met veel keuze op het gebied van ontwerp, materialen en afmetingen. Een aantal van onze bijzettafels zijn ook uitstekend te gebruiken als salontafel! Je kunt er ook voor kiezen om een salontafel en bijzettafel in dezelfde stijl aan te schaffen; hierdoor ontstaat er een mooie eenheid in je interieur.

 

Bijzettafel op maat laten maken?

Rofra bijzettafels worden in onze eigen meubelmakerij geproduceerd en zijn stuk voor stuk voorzien van het Made in Holland label. Het feit dat we de productie in eigen beheer hebben zorgt er niet alleen voor dat wij altijd een hoogwaardige kwaliteit kunnen garanderen, het biedt ons ook de ruimte om in te spelen op de behoeften van onze klanten. Als je bijvoorbeeld een mooie bijzettafel in ons assortiment hebt gezien die je graag in een andere afmeting of kleur zou willen, dan kan dit in veel gevallen wel gerealiseerd worden. Vraag gerust naar de mogelijkheden van maatwerk!

 

Ja, ik wil een bijzettafel kopen bij Rofra Home!

Een bijzettafel kopen is iets dat we bij Rofra Home graag zo eenvoudig mogelijk voor je maken. De standaard modellen uit onze collectie zijn direct online te bestellen. Bij elk model staat vermeld of het op voorraad leverbaar is of dat je bijvoorbeeld even contact moet opnemen. Het is altijd mogelijk om naar een van onze woonwinkels te komen, waarvan er meerdere in Nederland zijn gevestigd. Een groot aantal filialen is ook op zondag geopend! De koffie staat in elk geval voor je klaar en je kunt op je gemak onze collecties bekijken. Mocht je vragen hebben dan zijn wij altijd bereid je te woord te staan of advies te geven. We hopen je spoedig te mogen verwelkomen!