Bijzettafels

Bijzettafels

Bijzettafels vormen steeds vaker onderdeel van het interieur. Dat komt doordat een bijzettafel niet alleen sfeer brengt, maar tevens praktisch gemak biedt. Bijzettafeltjes nemen niet veel ruimte in beslag, maar bieden wel veel voordelen. Het komt zelfs voor dat ervoor gekozen wordt om de salontafel te laten verdwijnen en daarvoor in de plaats een of twee bijzettafels te plaatsen. Deze tafels zijn erg handig in gebruik en zijn bovendien gemakkelijk te verplaatsen naar de plek waar er behoefte aan is. Dat is ook ideaal voor feestjes of als er veel visite komt.

Bijzettafel met origineel design

Bijzettafels die door Rofra Home worden gemaakt en aangeboden, beschikken altijd over een origineel design. Uiteraard is een bijzettafel verkrijgbaar in uiteenlopende ontwerpen en zijn er eveneens verschillen ten aanzien van het materiaal en de afmetingen. Wij bieden overigens ook bijzettafeltjes aan die aansluiten bij andere meubels doordat deze van hetzelfde materiaal zijn gemaakt. Zo kan er een unieke eenheid in het interieur ontstaan. Het originele design vormt de basis en u kunt uw voorkeuren laten spreken en met de bestaande woonstijl rekening houden. Bijvoorbeeld door te letten op de kleur en de grootte van de bijzettafel. Verder is de vorm ook belangrijk. U kunt bijvoorbeeld voor een ronde uitvoering kiezen met een klassieke poot. Of uw oog laten vallen op een ronde bijzettafel die over inklapbare bladen beschikt. Er zijn uiteraard ook vierkante of rechthoekige modellen beschikbaar. Het is ook handig om voor een uitvoering te kiezen die over een afneembaar dienblad beschikt.

Online bestellen of uitzoeken in de woonwinkel

Rofra Home biedt u graag het gemak om online een keuze te maken uit het aanbod met bijzettafels. Bij elk model staat vermeld of er vanuit voorraad geleverd wordt of dat u bijvoorbeeld even contact dient op te nemen. Het is altijd mogelijk om naar onze woonwinkel te komen, waarvan er meerdere in Nederland zijn gevestigd. Voor een groot aantal filialen geldt dat u ons ook op zondag kunt bezoeken. De koffie staat in ieder geval voor u klaar en u kunt op uw gemak winkelen. Mocht u vragen hebben dan zijn wij altijd bereid u te woord te staan of advies te geven. De bijzettafels worden in de eigen meubelmakerij geproduceerd en wij zijn trots op het Made in Holland kenmerk.

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Je hebt 1 product in de vergelijking Alles wissen Vergelijken