Bartafels

Bartafels

Bartafels zijn net even anders als het gaat om de uitstraling, de sfeer en de wijze waarop er plaatsgenomen wordt aan een bartafel. Het is namelijk mogelijk om eraan te staan, maar er zijn uiteraard ook barkrukken in allerlei vormen die u kunt aanschaffen in combinatie met een bartafel kopen. Bartafels zijn ook net even anders door het hippe en moderne karakter en natuurlijk door de hoogte. Deze meubelstukken verfraaien het interieur en bieden bovendien extra sfeer en gezelligheid. Rofra Home biedt u een uitgebreid aanbod, zodat u verder met u specifieke persoonlijke wensen rekening kunt houden.

Bartafels kopen: waarop letten?

Bij het kopen van een bartafel zijn er uiteraard meerdere aspecten van belang. Is de bartafel bijvoorbeeld bedoeld als functioneel pronkstuk voor in de woonkamer? Of wordt de hoge tafel in de eetkamer of in de keuken geplaatst? De inrichting van de ruimte is namelijk van belang, want het interieur bepaalt welke van de bartafels uit ons aanbod daar het beste bij past. De materialen zijn namelijk net als de kleur sfeerbepalend en uiteraard kunt u ook met het design rekening houden. Bartafels zijn in ieder geval multifunctioneel, want deze kunnen gebruikt worden om aan te eten, maar ook om gezellig met visite een drankje aan te drinken en een leuke avond te beleven. De afmeting is uiteraard nog een ander aspect waar u op kunt letten bij een bartafel kopen.

Bartafels op basis van Made in Holland maatwerk

Made in Holland maatwerk; dat is waar Rofra Home onder meer voor staat. U kunt namelijk in het online aanbod met bartafels een ideaal exemplaar hebben gevonden, maar bijvoorbeeld net even een andere uitvoering wensen. In dat geval bent u bij Rofra Home aan het beste adres, want wij leveren namelijk naar wens maatwerk. Dat betekent dat u onder meer heel gericht met een bepaalde afmeting van de bartafel rekening kunt houden. Of met de kleur en het materiaal. Voor vrijwel alle getoonde bartafels is het mogelijk om aanpassingen te doen. Een bartafel is al net even anders, maar als u het nog anders wilt, komen wij graag aan uw wensen tegemoet. U kunt langskomen in een van onze woonwinkels of vrijblijvend contact opnemen om te informeren naar de mogelijkheden.

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Je hebt 1 product in de vergelijking Alles wissen Vergelijken