Barstoelen

Barstoelen

Barstoelen zijn uniek om te zien. Dat komt uiteraard door de hoogte. Vaak is het nog maar de vraag of een barstoel ook comfort biedt. Bij de barstoelen uit het aanbod van Rofra Home is dat in elk geval zeker. Bij het ontwerpen van meubels wordt namelijk aandacht besteed aan het ontwerp en het comfort. Het unieke karakter krijgt naast de hoogte verder vorm door de toepassing van bijvoorbeeld stof of leer. De bewerking daarvan kan net als de totale uitvoering uiteraard variëren. Dat heeft als voordeel dat u die barstoel vindt die perfect in uw interieur past.

Barstoelen in allerlei stijlen

U kunt bij ons in het aanbod een keuze maken uit barstoelen in allerlei stijlen. De stijl is afhankelijk van meerdere factoren, namelijk van het design, materiaal en uitvoering. U kunt dus voor een bar of eetbar in uw interieur rekening houden met bepaalde voorkeuren. Bovendien is het ook nog zo dat er qua kleur heel veel mogelijk is. Er kan hoe dan ook altijd aansluiting gevonden worden. Of dat nu aansluiting is op wat u in gedachten heeft bij het samenstellen van een interieur of dat er al een bestaand interieur is op basis waarvan u de keuze voor een barstoel maakt. In het aanbod zijn de barstoelen afgebeeld in bijvoorbeeld bont of leer. Het is echter mogelijk om de barstoel in andere stoffen, leersoorten of kleur te realiseren.

Barstoel naar uw wens ontworpen

Een barstoel op maat op basis van het kenmerk ´Made in Holland´ behoort tot de mogelijkheden bij Rofra Home. Uw wens vormt de basis voor het ontwerp of de basis voor het naar voorkeur samenstellen van een van de barstoelen uit het aanbod. Vrijwel alle meubelen en dus ook barmeubelen worden volledig in eigen beheer geproduceerd. Naast een meubelmakerij hebben wij daarvoor de beschikking over een stoffeerderij en spuiterij. Doordat wij alles in eigen beheer hebben, kunnen wij ook garanties bieden ten aanzien van de kwaliteit. Die is in alle opzichten namelijk uitstekend te noemen. Heeft u een keuze gemaakt uit het aanbod? Of komt u liever nog even persoonlijk langs in een van onze woonwinkels om de barstoelen in het echt te bekijken?

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Je hebt 1 product in de vergelijking Alles wissen Vergelijken