Woonaccessoires

Woonaccessoires

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 49-60 van 188

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Onze collectie woonaccessoires bestaat uit unieke items die een verfrissende aanvulling zijn op elke woonstijl. Door accessoires zoals ornamenten, schilderijen of spiegels toe te voegen maak je je inrichting niet alleen compleet, maar geef je ook een persoonlijke touch aan je interieur. Durf te combineren en creëer jouw eigen sfeer. Je bent overigens ook van harte welkom om langs te komen in een van onze woonwinkels. Een bezoekje werkt vaak heel inspirerend!

 

Hoe kies ik de juiste woonaccessoires voor mijn interieur?

Het is verbazingwekkend hoe groot de impact van kleine decoratieve items en woonaccessoires op een ruimte kan zijn. Niet zo verwonderlijk dus, dat het selecteren van woonaccessoires door veel interieurontwerpers als een ware kunst wordt beschouwd. Met de onderstaande tips kan echter iedereen een stijlvol interieur creëren:

 

  • Verkies kwaliteit boven kwantiteit. Massaal geproduceerde items zijn goedkoop en overal verkrijgbaar. Maar is dat echt waar je je thuis mee wilt vullen? Als het op woonaccessoires aankomt, dan is de uitspraak less is more zeker van toepassing. Investeer liever in één uniek woonaccessoire dan in een verzameling items die eigenlijk niet echt iets toevoegen en alleen maar stof staan te verzamelen.

 

  • Experimenteer met verschillende kleuren en texturen. Waar men bij grote meubels zoals bankstellen vaak op veilig speelt en voor neutrale kleuren kiest, zijn woonaccessoires juist ideaal voor gewaagde kleuren en unieke texturen. Op die manier kun je mooie contrasten creëren en een ruimte visueel aantrekkelijker maken.

 

  • Speel in op veranderende seizoenen of stemmingen. Woonaccessoires zijn gemakkelijk te verwisselen en te veranderen. Daardoor kun je je interieur moeiteloos afstemmen op waar jij op dat moment behoefte aan hebt. Zo kun je de koude wintermaanden gezellig maken met warme kleuren, zachte vachtjes en kaarsen, en zodra het voorjaar aanbreekt je interieur opfrissen met lichtere kleuren, luchtige texturen en nieuwe plantjes.

 

  • Experimenteer met verlichting om de aandacht naar je favoriete items toe te trekken. Op die manier kun je zelfs van een simpel woonaccessoire een echte blikvanger maken.

 

Onze unieke collectie woonaccessoires

Rofra Home biedt een zeer divers assortiment met woonaccessoires, met onder andere schalen, ornamenten en windlichten. Deze accessoires hebben we aangevuld met diverse wanddecoratie items, zoals schilderijen, spiegels en wijnrekken. Het maakt niet uit welke interieurstijl jouw voorkeur heeft, want ze zijn allemaal goed vertegenwoordigd. Een mooi woonaccessoire is natuurlijk ook heel leuk om iemand anders cadeau te doen. De collectie wordt geregeld aangevuld met nieuwe en bijzondere items, dus zorg dat je het aanbod goed in de gaten houdt!

 

Ja, ik wil woonaccessoires kopen bij Rofra Home!

Woonaccessoires kopen? Dat doe je bij Rofra Home heel gemakkelijk online! Je bent bij ons altijd verzekerd van een veilige betaling, een vlotte levering en 14 dagen retourrecht. Wil je liever eerst op je gemak inspiratie opdoen voor je interieur? Je bent van harte welkom bij een van onze filialen.