Kroonluchters

Kroonluchters

Kroonluchter voor een exclusieve uitstraling

Een kroonluchter staat garant voor een exclusieve uitstraling in huis. Kroonluchters zijn bijzonder door de vormgeving en zijn daardoor in welk ontwerp dan ook altijd stijlvol. Er zijn om deze reden ook steeds meer mensen die voor chandelier in het interieur kiezen. Een kroonluchter in de woonkamer zorgt meteen voor een blikvanger. Dat is echter ook zo als er een van de chandeliers uit het aanbod van Rofra Home in een eetkamer of in een grote hal wordt opgehangen. De decoratieve functie is bij een kroonluchter van net zoveel waarde als de functionele toepassing doordat er verlichting wordt geboden.

 

Chandeliers met unieke kenmerken

Kroonluchters beschikken over unieke kenmerken die voor een onderscheidend design zorgen. Een chandelier kan in dat geval ook wel als een veelarmige lamp of als een kaarsenkroon worden omschreven. Doorgaans is er sprake van een ketting waaraan de kroonluchter wordt opgehangen aan het plafond. Kroonluchters kunnen van verschillende materialen gemaakt zijn, zoals van kristallen of van metaal met kaarsvormige verlichting die omhoog wijzen in plaats van naar beneden. Rofra Home biedt wat dat betreft met de diversiteit in chandeliers een ruime keuze om u uw eigen favoriete hanglamp te laten kiezen. U kunt altijd met meerdere aspecten rekening houden bij het maken van een keuze. Bijvoorbeeld door de keuze op basis van de stijl in het interieur te maken en met de grootte rekening te houden ten opzichte van de ruimte.

 

Inspirerende collectie

Rofra Home biedt u een inspirerende collectie met kroonluchters en deze collectie is op een zorgvuldige wijze met veel aandacht voor design en kwaliteit samengesteld. Wij willen met het aanbod met kroonluchters net als met de rest van de meubelen het onderscheid maken. Veel meubels worden in eigen beheer gemaakt en ons professionele inkooptijd is altijd op zoek naar wat nieuws. Het aanbod met chandeliers is dynamisch en vertegenwoordigt uiteenlopende stijlen. U kunt online een keuze maken of voor nog meer inspiratie langskomen in een van de woonwinkels van Rofra Home. Hier kunt u ook terecht voor advies als u een kroonluchter wenst te kopen. Verder hebben wij interieurstylisten beschikbaar die voor u een compleet lichtplan met kroonluchter kunnen samenstellen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Je hebt 1 product in de vergelijking Alles wissen Vergelijken