Landelijke buffetkasten

Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Buffetkasten bieden een stijlvolle manier om meer opbergruimte in huis te creëren. Ze zijn een waardevolle toevoeging aan uw keuken, uw eetkamer of uw woonkamer. Vanzelfsprekend moet de stijl van een buffetkast wel bij de rest van uw interieur passen. Bij Rofra Home kunt u terecht voor buffetkasten in nagenoeg elke woonstijl. Ook voor landelijke buffetkasten bent u bij ons aan het goede adres!

Waarvoor wordt een buffetkast landelijke stijl gebruikt?

Buffetkasten vertonen veel overeenkomsten met dressoirs en worden voornamelijk gebruikt om spullen te bewaren die men nodig heeft voor de maaltijd, maar deze niet op tafel wil laten liggen. Denk bijvoorbeeld aan servies, bestek en servetten. In tegenstelling tot een dressoir, dat in feite een lage kast is, heeft een buffetkast ook een bovengedeelte waarin glaswerk, aardewerk en porselein kunnen worden opgeborgen.

Onze unieke collectie landelijke buffetkasten

Bent u zich aan het oriënteren op landelijke buffetkasten? Wanneer u kiest voor een houten buffetkast met robuust uiterlijk, liefst met een verouderde, gebruikte of antieke afwerking, dan zit u sowieso goed! Bij Rofra Home vindt u de mooiste buffetkasten in landelijke stijl, in een breed scala aan uitvoeringen, indelingen en afmetingen.

Behalve voor een landelijke buffetkast kunt u ook voor andere landelijke kasten bij ons terecht. Zo hebben we bijvoorbeeld ook een ruim aanbod met tv meubelen die zich uitstekend lenen voor een landelijke inrichting.

Ja, ik heb interesse in een landelijke buffetkast van Rofra Home!

Via de online shop van Rofra Home kunt u heel gemakkelijk een mooie landelijke buffetkast bestellen. We weten echter dat veel van onze klanten het prettig vinden om een nieuwe kast eerst even in het echt te bekijken. We nodigen u dan ook graag uit om langs te komen bij een van onze filialen, waar u onze actuele collectie kasten van dichtbij kunt bewonderen. Uiteraard staan onze medewerkers dan ook klaar om u te helpen met een deskundig advies op maat. Rofra Home heeft verschillende woonwinkels door het land, dus we zitten altijd in de buurt. Bovendien zijn veel vestigingen ook op zondag geopend. We hopen u spoedig te mogen verwelkomen!