Poefen

Poefen

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Poef als comfortabele aanvulling in uw interieur

Een poef is een comfortabele en vaak ook praktische aanvulling in uw interieur. Poefjes in het klein zijn ideaal om de voeten op te leggen. Het is vaak leuk om als er sprake is van een kleine poef deze met twee tegelijk aan te schaffen. Dat geeft een extra dimensie aan de uitstraling in uw interieur. Bovendien zijn de kleine uitvoeringen gemakkelijk weg te zetten als de poefjes niet gebruikt worden. Een grote poef kopen biedt nog meer mogelijkheden dan de kleine modellen. Deze zijn niet alleen als voetenbank te gebruiken, maar dienen ook als extra comfortabele zitplaatsen. Of om als bijzettafeltje neer te zetten. Een poef wordt ook wel hocker genoemd en is multifunctioneel in uw interieur.

Poef kopen uit de collectie van Rofra Home

U kunt uit de uitgebreide collectie die Rofra Home beschikbaar heeft een keuze maken en een poef kopen. Het is daarbij uiteraard aan te raden om te letten op de afmetingen, het design en op de stof en kleur. Er zijn banken in onze collectie waarbij u een bijpassende poef kunt kopen om zo de samenstelling van het meubilair een eenheid te laten worden. Het is ook origineel om voor een totaal ander design te kiezen om de poef zo een eigen onderscheidende positie in het interieur in te laten nemen. Of bijvoorbeeld wel in dezelfde stijl, maar net even in een andere kleur. U kunt uiteraard ook met het materiaal rekening houden om zo een bepaalde sfeer neer te zetten. Een vierkante rotan seat geeft een andere look dan twee ronde poefjes van stof.

Made in Holland met gegarandeerde kwaliteit

De Made in Holland collectie van Rofra Home staat altijd garant voor de beste kwaliteit. Naast dat er sprake is van hoogwaardige materialen wordt elke poef op een ambachtelijke wijze vervaardigd in ons eigen meubelatelier. Er is in dat opzicht dan ook sprake van handwerk en dat maakt onze meubelcollectie en iedere poef extra origineel. Wilt u de collectie in het echt bekijken? Bezoek dan een van onze stijlvol ingerichte woonwinkels. Of wilt u direct een poef kopen? Maak dan een keuze uit onze collectie en plaats de bestelling online.