Sidetables

Sidetables

Sidetables zijn perfect om in de hal te plaatsen. Daar staat de hoge tafel niet alleen erg leuk, maar wordt er ook nog eens praktisch gemak geboden. Bijvoorbeeld om sleutels op te leggen of om een decoratieve woonaccessoire op te plaatsen. De toepassing van een sidetable is echter nog veel gevarieerder. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om de hoge tafel achter een bank tegen een muur te plaatsen. Of om in de slaapkamer als praktisch en sfeervol meubelstuk dienst te laten doen. Zo veelzijdig als de toepassing van sidetables is zo veelzijdig is het assortiment dat wij u op dit gebied presenteren.

Sidetable in allerlei uitvoeringen beschikbaar

Het veelzijdige assortiment met sidetables dat Rofra Home voor u beschikbaar heeft, zorgt ervoor dat u altijd een passende keuze kunt maken. Het is natuurlijk wel belangrijk dat u een sidetable aanschaft in het materiaal en in de kleur en uitvoering die binnen het bestaande interieur past. Zo wordt de hoge smalle tafel pas echt een aanwinst in het interieur. Uiteraard is het ook mogelijk om rekening te houden met de afmeting. Verder biedt een sidetable alle gelegenheid om spulletjes op kwijt te kunnen. Er zijn ook sidetables die met laadjes zijn uitgerust, zodat u uit het zicht voorwerpen of papieren kunt opbergen. Bovenop is er ruimte voor een leuk plantje, accessoire of fotolijstje. U kunt er natuurlijk ook een kopje koffie op kwijt als de sidetable vlakbij de zitplaats wordt neergezet.

Praktisch en gezellig

Er zijn veel interieurs waarin er onbenutte ruimte is die een lege plek creëren. Die lege plek kan omgetoverd worden tot een sfeervolle plaats door voor een sidetable te kiezen. Sidetables zijn praktisch en brengen gezelligheid met zich mee. Rofra Home garandeert u graag de beste kwaliteit op basis van ambachtelijkheid. Onze meubels worden doorgaans in eigen beheer in de eigen meubelmakerij vervaardigd. Mocht u online geen keuze kunnen maken dan bent u van harte welkom in onze woonwinkel. Er zijn verspreid over Nederland meerdere woonwinkels van Rofra Home gelegen. Weet u dat wij ook maatwerk leveren en dat de koffie voor u klaarstaat?

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Je hebt 1 product in de vergelijking Alles wissen Vergelijken