Sidetables

Sidetables

Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Vrijwel elke woning heeft het wel: van die smalle hallen, gekke hoekjes of nissen waarvan je in de eerste instantie niet zo goed weet wat je ermee aan moet. Met een sidetable is die onbenutte ruimte echter heel eenvoudig om te toveren tot een sfeervolle én praktische aanvulling op je interieur. En een sidetable kopen, dat doe je natuurlijk bij Rofra Home!

 

Waar gebruik je een sidetable voor?

Sidetables zijn perfect om in de hal te plaatsen. Daar staan deze smalle, hoge tafel niet alleen erg leuk, maar wordt er ook nog eens praktisch gemak geboden. Zo is een sidetable ideaal als verzamelplaats voor je sleutels en andere zaken die je niet mag vergeten als je de deur uitgaat. Tegelijkertijd neemt zo’n sidetable dankzij zijn smalle design niet te veel ruimte in beslag. De toepassing van een sidetable is echter nog veel gevarieerder. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om de hoge tafel achter een bank tegen een muur te plaatsen. Als de sidetable vlakbij een zitplaats wordt neergezet kun je er behalve leuk plantje, fotolijstje of andere accessoire ook je kopje koffie of thee op kwijt. Sidetables kunnen natuurlijk overal worden geplaatst waar je behoefte hebt aan een tafelblad, maar waar geen ruimte is voor een grotere tafel.

 

Onze unieke collectie sidetables

Het veelzijdige assortiment met sidetables dat Rofra Home beschikbaar heeft, zorgt ervoor dat je altijd een passende keuze kunt maken. We hebben namelijk een breed scala aan uitvoeringen! Het is natuurlijk wel belangrijk dat je een sidetable aanschaft waarvan de stijl, de afmetingen, het materiaal en de kleur binnen je bestaande interieur passen. Op die manier wordt deze tafel een waardevolle aanwinst voor je interieur. Gelukkig heb je bij ons volop keus. Afhankelijk van waar jij behoefte aan hebt, zou je kunnen kiezen voor een sidetable met lades, zodat je kleine spulletjes ook uit het zicht kunt opbergen. Een groot deel van onze meubels maakt deel uit van onze Made in Holland collectie. Deze meubels wordt op ambachtelijke wijze in onze eigen meubelmakerij vervaardigd. Hierdoor kunnen wij garant staan voor de beste kwaliteit. Daarnaast zorgt het feit dat we de productie in eigen beheer hebben dat we ook maatwerk kunnen leveren wanneer daar behoefte aan is. Informeer gerust naar de mogelijkheden!

 

Ja, ik wil een sidetable kopen bij Rofra Home!

Heb je in ons online aanbod al de ideale sidetable gespot, dan kun je deze direct bestellen. Ben je er nog niet uit, dan nodigen we je graag uit in een van onze woonwinkels. Er zijn verspreid over Nederland meerdere filialen van Rofra Home. Hier kun je op je gemak ons complete assortiment bekijken. Je kunt hier tevens terecht voor een persoonlijk advies met betrekking tot een sidetable kopen, uiteraard onder het genot van een kop koffie!