RobinRobin Design

Sinds 2012 is Robin Design gevestigd in een verbouwde textielfabriek in Vaassen. Vanuit dit karakteristieke pand verkopen wij alles voor in en rondom het huis. Iedere dag zijn we bezig om de mooiste producten te selecteren en de beste service te leveren aan onze klanten.

Het Robin Design bezorgteam

Ons kantoor en magazijn bevinden zich in Vaassen. Dat is voor veel mensen niet naast de deur en daarom komen we de producten bij u thuis afleveren. Wij doen dat op de volgende wijze: met een aantal vertrouwde vervoerders die zorgvuldig met uw meubels omgaan, bezorgen wij gratis in Nederland en België. Op werkdagen en tijdens kantooruren leveren wij uw bestelling af op de door u gekozen datum via onze afleverplanner. Op de ochtend van de levering ontvangt u een e-mail met een tijdsindicatie. Dit noemen wij de standaardbezorging.

U houdt niet van standaard, maar wilt iets speciaals? Dan komen wij persoonlijk met de bus van Robin Design uw bestelling afleveren. We monteren de meubels en nemen ook de verpakking en het afval mee terug. Dit noemen wij de “Premium Delivery”.

Is iets niet helemaal naar wens?

De kleur valt toch een beetje tegen of het model voelt zich niet helemaal thuis tussen de andere meubels? Geen probleem, wij ruilen en retourneren gratis in Nederland! Zelfs zonder opgaaf van reden kunt u uw bestelling retourneren. U heeft dus altijd twee weken uw aankoop op zicht. Onze enige voorwaarden zijn dat u het product weer in de originele verpakking inpakt en het product onbeschadigd is.

Van ruilen komt geen huilen

Van ruilen komt bij Robin Design geen huilen, want we ruilen uw bestelling gewoon om voor iets dat u veel mooier vindt. We hebben genoeg keuze! Omdat we graag willen dat u heel blij bent met uw aankoop, nemen wij de verzendkosten bovendien geheel voor onze rekening. Het gaat er tenslotte om dat u zich thuisvoelt met de meubels die u om u heen heeft verzameld.

Toch niet gevonden wat u zoekt?

Inmiddels hebben wij al zo’n 20.000 woningen en kantoren voorzien van meubels. In alle denkbare kleuren, vormen en stijlen. Allemaal online besteld en vaak direct geleverd. Mocht het toch nog zijn dat uw smaak er niet bij zit, laat het ons dan ook weten. Wij doen ons uiterste best om datgene voor u te vinden waar u naar op zoek bent.

Onthoudt u: Robin Design – Your page for Home