Betaalmethodes bij Robin Design

Betalen voor je bestelling kan op verschillende manieren. Wij maken gebruik van o.a. iDeal, credit card en bankoverschrijving. Betalen geschieden via een beveiligde betaalomgeving. Wel zo prettig!

Betalen met Ideal

Ideal is misschien wel de bekendste, maar zeker de meest gebruikte betaalmethode op internet. Via deze methode kan je gemakkelijk online betalen met je eigen bank. Natuurlijk bieden wij deze optie aan onze klanten. Met iDeal betaal je snel en gemakkelijk. Wij zien meteen dat de betaling binnen is en kunnen de bestelling daardoor meteen in behandeling nemen.

Betalen met Creditcard

Betaal je liever met een Creditcard, dan kan dit natuurlijk ook. Betalingen lopen via een betrouwbare betaalprovider, zodat er veilig wordt omgesprongen met jouw gegevens. Ook bij het gebruik van een creditcard zien wij meteen of de betaling is afgerond en kunnen wij de bestelling snel in behandeling nemen.

Vooruitbetaling via bankoverschrijving

Ook bieden wij je de mogelijkheid je order vooraf te betalen via een overschrijving. je kunt het bedrag overmaken op onze ING rekening: t.n.v. Robin DesigN IBAN: NL94 INGB 0006 7245 02 BIC: INGBNL2A

Betalen bij aflevering

Wilt u liever niet vooruit betalen? In dat geval kunt u kiezen voor betaling bij aflevering. U kunt in dat geval betalen aan de bezorger, waarna u uw bestelling in ontvangst mag nemen. Kleine pakketjes dienen gepast contant betaalt te worden en grote bestellingen per PIN. Wij informeren u vooraf uiteraard per e-mail of uw bestelling contant of per PIN moet worden afgerekend. Om gebruik te maken van deze betaalwijze brengen wij u €9.99 in rekening.

Giropay

Giropay is erg populair bij de Duitse klanten. Deze betaalmethode lijkt erg veel op iDeal en wel 80% van de Duitse banken is hierbij aangesloten.

SofortBanking

SofortBanking is een van de snelst groeiende betaalmethodes in Europa. Deze methode werkt samen met veel banken, waardoor deze methode door steeds meer mensen wordt gebruikt.

Bancontact

Bancontact wordt veelal gebruikt in Belgie en is vergelijkbaar met iDeal.