Hoe plaats je een bestelling?

Je kunt heel gemakkelijk een order plaatsen via onze webshop. In onze webshop kun je het gewenste meubelstuk of woonaccessoires kiezen en deze plaatsen in de winkelwagen.

Vul je gegevens in en doorloop de stappen. Je krijgt automatisch een factuur en besteloverzicht in je mail. Heb je geen mail ontvangen? Het kan soms zijn dat de mail in de spam terecht komt. Zijn er bijzonderheden? Dan kun je gerust even mailen naar webshop@rofrahome.nl

Heb je een leuk item gezien en wil je het graag eerst even uitproberen? Wij ontvangen je graag in een van onze filialen. Je kunt de adresgegevens vinden in het overzicht op onze website: rofrahome.nl/filialen. Kijk gerust even rond en onze winkelmedewerker helpt je graag. Omdat wij alles zelf produceren kun je bijna alles zelf kiezen zoals de stoffen/kleuren en maten. De prijzen kunnen eventueel afwijken van wat aangegeven staat. Onze winkelmedewerker maakt vervolgens een vrijblijvende offerte. Mocht je hiermee akkoord gaan dan krijg je de getekende offerte geprint mee.