Bestellen

Bekijk meer informatie over een order plaatsen bij Rofra Home.

Hoe plaats ik een order in de webshop?

Je kunt heel gemakkelijk een order plaatsen via onze webshop. In onze webshop kun je het gewenste meubelstuk of woonaccessoires kiezen en deze plaatsen in de winkelwagen. Vul je gegevens in en doorloop de stappen. Je krijgt automatisch een factuur en besteloverzicht in jouw mail. Heb je geen mail ontvangen? Het kan soms zijn dat de mail in de spam terecht komt. Zijn er bijzonderheden? Dan kun je gerust even mailen naar webshop@rofrahome.nl

Hoe plaats ik een order in één van de woonwinkels?

Heb je een leuk item gezien en wil je het graag eerst even uitproberen? Wij ontvangen je graag in een van onze filialen. Je kunt de adresgegeven vinden in het overzicht op onze website: rofrahome.nl/filialen. Kijk gerust even rond en onze winkelmedewerker helpt je graag. Omdat wij alles zelf produceren kun je bijna alles zelf kiezen zoals de stoffen/kleuren en maten. De prijzen kunnen eventueel afwijken van wat aangegeven staat. Onze winkelmedewerker maakt vervolgens een vrijblijvende offerte. Mocht je hiermee akkoord gaan dan krijg je de getekende offerte geprint mee. Je ontvangt daarna een automatische mailing om op de hoogte te blijven, zodra de meubels er bijna zijn plannen wij gezamenlijk een afleverafspraak in.

Hoeveel verzendkosten betaal ik?

Voor orders boven de €20,- in onze webshop zijn de verzendkosten gratis binnen Nederland. Voor bestellingen met lagere order waarde zijn de verzendkosten €4,95. De kosten voor verzending naar het buitenland is afhankelijk van het gekozen item. Mail naar webshop@rofrahome.nl om te informeren naar de verzendkosten. De meeste producten worden verzonden met onze partner DPD.

In onze winkels hanteren wij een verzendkosten op basis van de hoogte van het orderbedrag. De orders worden geleverd met de vrachtwagen en de meubels worden uitgepakt en in elkaar gezet. De verpakkingsmaterialen nemen wij mee en zetten de meubels op de juiste plek. Hierdoor kunnen wij de bezorgkosten niet geheel voor onze eigen rekening zoals in onze webshop. In onze woonwinkels kun je ook geheel alles naar wens samenstellen en nemen wij uitgebreid de tijd en in onze webshop is de keuze beperkt en fungeert onze website vooral als catalogus.

Wat zijn de betaalmogelijkheden?

Het is mogelijk om te betalen met: Ideal, Visa/Mastercard of Overboeking via onze beveiligde systeem van Pay.nl.

In onze woonwinkels kun je decoraties en klein meubels die je direct mee kunt nemen betalen met Pin of cash. Ook een aanbetaling kun je hiermee voldoen. Het openstaande bedrag kun je voldoen door het over te maken van te voren of bij onze chauffeurs te betalen per pin. Let hierbij op dat het limiet in sommige gevallen vooraf verhogen.