Maak uw huis gezellig met woondecoratie

Door woondecoratie aan uw interieur toe te voegen kunt u uw huis gezellig maken. Natuurlijk spelen de gekozen meubels een belangrijke rol voor de inrichting van uw huis, maar misschien zijn de details nog wel veel belangrijker voor het creëren van sfeer in uw interieur. Om van uw huis een thuis te maken is het belangrijk om op details te letten. Bijvoorbeeld door bepaalde woondecoratie aan uw interieur toe te voegen. Benieuwd hoe u uw huis gezellig kunt inrichten? Laat u inspireren in ons blog!

Elk seizoen andere woonaccessoires

Tijdens de wintermaanden kunt u middels woondecoratie een warme sfeer in uw huis creëren. Zet een paar sfeerkaarsen in een groepje bij elkaar of leg een heerlijk warm plaid op de bank. Ook kunt u uw woonkamer knusser laten lijken door extra sierkussentjes en dekens aan uw interieur toe te voegen. Om een winters tintje aan uw interieur te geven kunt u het beste gebruik maken van decoratie van warme stoffen en kleuren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een schapenvacht op de vloer of dennenappeltjes en kaarsen op een schaal.

Woondecoratie

Haal tijdens de zomermaanden buiten naar binnen. Door gebruik te maken van natuurlijke materialen zoals rotan en hout creëert u in een handomdraai een zomers gevoel in huis. Denk bijvoorbeeld aan een heerlijke lounge stoel van rotan of aan een glazen vaas met prachtige voorjaarsbloemen. Maak gebruik van vrolijke voorjaarskleuren. Heeft u bijvoorbeeld een schaal met kaarsen in uw woonkamer staan? Zet er in de zomer kaarsen op in vrolijke kleuren zoals roze, blauw, wit of geel. Tijdens het najaar kunt u deze kaarsen vervangen voor kaarsen in winterse kleuren zoals bruin, grijs of bordeauxrood. Op die manier kunt u de zomerse en winterse woondecoratie eenvoudig met elkaar combineren.

Woondecoratie | Rofra Home

Wand- en vloerdecoratie

Vergeet tijdens het decoreren van uw woning ook niet om aan wanddecoratie en vloerdecoratie te denken. Een kale muur kunt u namelijk eenvoudig aankleden. Denk bijvoorbeeld aan een schilderij, decoratieve klok of een stoere skull. Voor elke woonstijl is er een passende wanddecoratie te vinden in ons ruime assortiment. Leg een vloerkleed op de vloer om de ruimte gezellig en knus te maken. Een vloerkleed verbindt verschillende meubels in een ruimte met elkaar waardoor er één geheel ontstaat. Doordat er zo veel verschillende soorten vloerkleden verkrijgbaar zijn, kunt u middels een kleed op de grond ook een bepaalde sfeer in uw interieur brengen. Kiest u bijvoorbeeld voor een hoogpolig tapijt in bruintinten, dan geeft u extra warmte aan uw interieur. Wilt u uw woonkamer meer karakter geven? Ga dan voor bijvoorbeeld voor een Oosters of Perzisch tapijt met levendige kleuren en patronen.

Op zoek naar inspiratie?

Weet u na het lezen van ons blog nog niet precies hoe u uw huis gezellig kunt maken met woondecoratie? Laat u zich dan inspireren in één van onze woonwinkels. Onze filialen zijn sfeervol ingericht met oog voor details. Woonaccessoires zijn stijlvol geïntegreerd in de verschillende sfeersettings. Via onze social media kanalen delen wij ook dagelijks inspirerende sfeerfoto’s in diverse woonstijlen. Volg ons op Pinterest, Instagram en Facebook en hopelijk kunnen wij u ook daar inspireren. Wilt u liever advies op maat? Maak dan vrijblijvend een afspraak met onze interieuradviseurs. Op basis van uw woonwensen geven zij u een advies op maat.

Bekijk onze collectie woondecoratie in onze webshop!

Woondecoratie