Wanddecoratie

Er zijn eindeloos veel manieren om een wand mooier te maken en daardoor meer sfeer aan de ruimte te geven. Een voorbeeld hiervan is wanddecoratie. De decoratie die u aan uw muur hangt is mede bepalend voor de sfeer die u in uw interieur creëert. Het is dus belangrijk om goed na te denken over de wanddecoratie. Of u nu een wand in de woonkamer, slaapkamer of hal wilt opfleuren, de mogelijkheden zijn eindeloos. Wij zetten diverse mogelijkheden voor u op een rij.

Klokken

Klokken worden al lang niet meer alleen gebruikt om de tijd op te zien. Naast de praktische functie zijn ze namelijk ook een waardevolle toevoegen voor uw interieur. Doordat klokken in allerlei stijlen, kleuren, vormen en formaten verkrijgbaar zijn, is er voor elke muur een geschikte wandklok verkrijgbaar en kunt u eenvoudig een kale muur opvullen. Of het nu gaat om een muur in de woonkamer, slaapkamer, hal of keuken; een klok kan in elke ruimte. Wilt u de klok gebruiken om een kale muur op te vullen? Kies dan voor een groot exemplaar. En wilt u echt iets bijzonders aan de muur hangen? Ga dan voor de unieke klokken van Rofra Home met zichtbaar draaiend uurwerk. Deze klokken zijn een echte blikvanger in uw interieur!

Klokken | Rofra Home

Wandklok Cambrai, Wandklok Gear Movement, Wandklok Castres

Spiegels

Spiegels verruimen de ruimte en zijn ook nog eens goed te gebruiken als wanddecoratie. Heeft u bijvoorbeeld een brede muur die er een beetje saai uitziet? Hang dan een grote spiegel aan de wand en de muur ziet er gelijk veel minder saai uit. Daarnaast verruimt een spiegel de ruimte. Let echter wel op met waar u de spiegel plaatst. Naast dat een spiegel de ruimte groter laat lijken verdubbelt het ook alle items die in de ruimte staan. Plaats een spiegel dus liever in een rustige ruimte zoals de hal of de slaapkamer. 

Spiegels | Rofra Home

Spiegel Levico

Foto's en prints

Heeft u prachtige foto’s met mooie herinneringen? Dan verdienen deze foto’s een speciale plek in uw interieur, bijvoorbeeld aan de muur als wanddecoratie. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden met foto’s als wanddecoratie. Denk bijvoorbeeld aan het afdrukken van uw foto op canvas, glas of aluminium. Elke manier van afdrukken heeft zo zijn eigen uitstraling. U kunt uw persoonlijke foto's ook ophangen in een mooie lijst. Naast persoonlijke foto’s kunt u ook kiezen voor een prachtige print met sierlijst van bijvoorbeeld bekende personen, zoals Marilyn Monroe, Nelson Mandela of Winston Churchill of mooie gebouwen zoals Chrysler Building, Faltiron Building of Empire State Building. Heeft u een grote muur die gevuld moet worden? Kies dan voor drie foto’s in dezelfde stijl en hang deze naast elkaar. Wilt u een speels effect creëren? Gebruik dan foto’s in diverse afmetingen en hang deze verspreid over de muur. 

 Fotolijsten | Rofra Home

Fotolijst Chrysler BuildingFotolijst Faltiron BuildingFotolijst Empire State Building, Sofa Zaragoza XL Maxi, Salontafel Block, Salontafel Industrail Look, Salontafel Troyes

Skulls

Liever stoere decoratie aan uw muur met een natuurlijk karakter? Kies dan voor een skull. Skulls zijn in diverse uitvoeringen leverbaar. Deze opvallende wanddecoratie past zowel in een woning met landelijke stijl als in een modern interieur en alles daartussen. Naast skulls in natuurlijke kleuren zijn er ook prachtige aluminium varianten. Dit geeft net weer een wat andere uitstraling. Voor deze vorm van wanddecoratie heeft u geen grote muur nodig, want een decoratie skull is zowel geschikt voor grote als kleine wanden. Een decoratie skull hangt bijvoorbeeld prachtig boven een schouw. Heeft u een groter oppervlak dat u wilt decoreren? Ga dan voor meerdere skulls op één muur. 

Skulls | Rofra Home

Skull Aluminium, Skull Reclaimed Wood

Schilderijen

Veel mensen kiezen voor een neutrale kleur op de muur. Een schilderij is dan de perfecte wanddecoratie om toch wat meer kleur in uw interieur  te brengen en de neutrale muur extra sfeer te geven. Schilderijen zijn er in talloze stijlen, kleuren en vormen waardoor u altijd een exemplaar kunt vinden dat bij u past. Het uitzoeken van een schilderij is een lastige opgave. Hoewel woondecoratie in uw interieur misschien met enige regelmaat veranderd is de keuze van een schilderij vaak een keuze voor jaren. Een schilderij is een persoonlijk item en zegt veel over u en uw stijl. Kies dus altijd een schilderij dat bij u past! 

Interieuradvies

Wilt u weten welke wanddecoratie het beste in uw woning past? Neem dan vrijblijvend contact op met onze interieuradviseurs. Zij helpen u graag bij het samenstellen van uw droominterieur.

Schilderijen | Rofra Home

Schilderij Nachtwacht, Salontafel Straight, Sidetable Winterburry