Oktober Woonmaand - volop inspiratie

Oktober staat al jaren bekend als de woonmaand. Tijdens deze maand staat alles in het teken van wonen en interieur. De warme zomerdagen liggen achter ons en de koude dagen breken aan. Nu het najaar is begonnen, is het tijd om het binnen weer extra gezellig en aangenaam te maken. Het ideale moment dus om de inrichting van uw woning eens om te gooien. Het is tijd voor iets nieuws in uw interieur! Een warm plaid op de bank of een nieuwe eethoek waar u heerlijk lang kunt natafelen. Oktober is dé maand om inspiratie op te doen op het gebied van wonen en interieur. Wij besteden dit jaar extra aandacht aan de Woonmaand door onze klanten te vragen om hun mooiste foto’s met Rofra Home items met ons te delen en anderen hiermee te inspireren.

Trots op uw Rofra interieur?

Onze klanten zijn trots op hun interieur en hebben goed gehoor gegeven aan onze vraag om mooie foto’s in te sturen. Daar zijn wij natuurlijk hartstikke blij mee en dit delen we graag met jullie. Want wat is er nu leuker dan inspiratie opdoen door bij anderen binnen te kijken. Iedereen woont anders waardoor elk interieur uniek is. Op die manier krijgt u een goed beeld van hoe de meubels van Rofra Home in diverse interieurs en woonstijlen geïntegreerd kunnen worden. Nieuwsgierig geworden naar hoe onze klanten wonen? Bekijk onze speciale binnenkijken pagina en kijk eens binnen in het huis van onze klanten. Heeft u zelf ook nog mooie interieurfoto’s met Rofra Home items? Schroom dan niet en deel deze met ons! Dit kunt u doen door een mail te sturen naar fotoactie@rofrahome.nl.

Hieronder een klein voorproefje van de inzendingen die we tot nu toe hebben mogen ontvangen! Uiteraard bent u ook van harte welkom in één van onze woonwinkels. Een bezoekje werkt vaak heel inspirerend! 

Oktober Woonmaand | Rofra Home

*Door een foto in te sturen geeft u akkoord op dat wij de foto’s mogen plaatsen op onze website en social media kanalen